Huszonéves gyermektelen párok (közelebb a XXX-hez) munka mellett ki milyen időközönként találkozik a baráti társaságával?
Hetente, de ez a baráti társaság inkább rokonokból áll, akikkel jóban vagyunk, Ők Édesapámnak a húgának a családja. A régi sulis barátaimmal pedig úgy kb havi szinten, vagy 2 havonta.
25/N
Nekünk nincs közös baráti társaságunk, azaz a páromnak van, néha engem is elvisz magával, de annyira nem vagyunk jóban, hogy pl. nélküle is találkozzam a társasággal.
Ők kb. hetente találkoznak, én átlag havonta egyszer megyek velük.
Viszont van két nagyon jó barátnőm, velük szoktam hetente legalább egyszer, de inkább kétszer találkozni, akár csak egy órácskára. A kedvencem az, amikor reggel korábban felkelünk és úgy találkozunk, hogy beülünk egy kávézóba, és ott reggelizünk kávét meg croissant-t. :)
Hetente egyszer, hétvégén. Mindenki dolgozik, a barátnőim ráadásul a kereskedelemben, így nehezen tudjuk összeegyeztetni.
Ráadásul pár hónapja vettünk lakást, és szabadidőnkben azt csinosítgatjuk. Sok időt elvesz, de így olcsóbb (és szebb is lett), mint, ha festőt hívtunk volna.
heti 1-2 este átlagosan
nyáron többször,télen kevesebbszer
Az én régi baráti társaságommal már nagyon nagyon ritkán találkozok (bár én 23 vagyok a párom 33), viszont a közös barátainkkal nagyon sűrűn. Majdnem minden másnap, de hétvégente (szombat-vasárnap) egész nap együtt vagyunk velük.
Sütögetünk, ökörködünk.
Nekem tulajdonképpen a régiek nem is nagyon hiányoznak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!