Miért van az, hogy általában a lányok, nők maradnak munka nélkül? Vagyis nem kapnak munkát, míg a férfiaknak több lehetőségük van?
Figyelt kérdés
Ha jól fizető állás akkor pasikat vesznek oda is jobban fel, ha rosszul fizető, akkor meg nőket. Vagy általában a nőknek nehezebb állást találni, úgy hogy, hogy nincs gyerekük.
Miért van ez?
2011. szept. 16. 19:04
11/15 anonim válasza:
Megtaláltam idő közben a Koncz Katalinosat is, szerintem pont az a legérdekesebb, úgyhogy felteszem sendspace-re, ha tényleg érdekel a dolog, szerintem olvasd el.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
Elolvasom őket!
2011. szept. 16. 20:16
13/15 anonim válasza:
Ezt nem tapasztaltam. Három helyre adtam be a jelentkezésemet, mindhárom helyre felvettek volna. 29 vagyok, nincs gyerekem - de ez sehol se volt szempont.
14/15 anonim válasza:
Egy férfi nem megy szülési szabadságra.
15/15 anonim válasza:
Vannak nőiesebb és vannak férfiasabb állások... Ezt szerintem meg lehet érteni... Ki akar 50 kilós vasakat nő létére hordozgatni vagy mondjuk betont keverni? ÉS ki akar férfi aggyal manikűrözni? Most akkor a feministák miért nem akarnak téglát pakolni vagy egy jó kis hegesztői állást :D Na jó csak ma ilyen kedvem van :D Szerintem van munkahely mindkét fél számára csak rossz oldalon nyitottad ki a reggeli újságot vagy a böngésződ volt aznap terhelt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!