A férfiaknak TÉNYLEG soha semmi nem jut eszükbe maguktól?
Gondolok itt olyanra, hogy hazafelé menet a munkából felhívja a feleségét hogy kell e kenyeret venni. Vagy pl. itt a hideg idő van e otthon minden?
Vagy számlák, vagy bármi hasonló.
Ez egyéntől függ vagy hogy működik?
Az én férjem naprakész a hivatalos ügyekben és a munkájában.
A gyerek körül szinte semmit nem tud megcsinálni, de szerintem aranyos, mert nem akar hibázni ezért mindent megkérdez.
hát változó lehet.barátom megcsinál mindent..illetve kölcsönösen figyelünk egymásra.hoz kaját,főzésnél is kijön a konyhába segíteni.magától is szokott.szerintem akkor van baj ha a nők sokszor uralkodnak a konyhában,háztartásban.pl.papám is akart ablakot pucolni,erre mamámék kiröhögték h sz.rul csinálja.meg hogy majd mama fizeti a dolgokat,és kész.utána az volt h papa milyen tehetetlen.utána nem volt kedve semmihez papának.nemrég barátom nekikezdett főzni,hát őszintén nem reméltem h abból kaja lesz,de a végén tök jó lett.de mégse szóltam h figyi ez sz. lesz...számlát is fizet mindig.
egyébként mért lenne a kérdező hisztis?én is más nőktől hallottam már sok helyen ilyen kifakadásokat.én túlzásnak találtam,de ha valaki sokat hallja elhiheti..bennem is felmerült ez a kérdés akkor.nem biztos hogy hisztinek szánta,csak sok nyafit hallhatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!