Egyes emberek miért csak akkor érzik magukat férfiaknak, hogy, ha verik a párjukat, porig alázzák, csak azt fogadják el valósnak, amit ők gondolnak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 20:22
11/16 anonim válasza:
Egyetemi éveim alatt dolgoztam gyakorlaton erőszakott szemvedett nőkkel, de egy év után el kellett jönnöm.Ott tartottam, hogy majdnem felpofoztam párat, aki a véresre vert gyerek mellett nekem magyarázta, hogy "a Pista jó ember, csak nagy a temperamentuma". és rám volt mérges, hogy mit avatkozom én az ő dolgába. És engem k.rvázott mert megmondtam, hogy az a szakvéleményem,hogy a gyereket ki kell emelni a családból. És nem csak 4 elemis cigány nőkről van szó.Hanem diplomásokról is.
12/16 anonim válasza:
folyt.
teházt én ezt a nőt ugyanolyan vétkesnek tartommint a férfit. Mert tisztában vagyok vele,hogy így szocializálódot..stb...oké, veresse magát. De a gyereknél fel kéne,hogy ébredjen.
13/16 anonim válasza:
9-es vagyok. egyetértek az utolsóval. nálunk ugyanezzel indokolta a bíróság a döntését mikor elvette édesanyukától a gyermeket. ez már kimeríti a felelőtlenség fogalmát amit tett az anyuka. hagyta és tűrte hogy a gyerekét bántsák. innentől fogva megkérdőjeleződött a szülői alkalmassága, és el is vették tőle a gyermeket. kérdem én megérte neki?
14/16 anonim válasza:
A választ nem tudom, de azt hiszem azért, mert túl sok bennük a komplexus és így tudják magukat valamennyire "felemelni", hogy mások fölött uralkodnak. Nem volt dolgom ilyen férfival, de a sógorom ilyen. A legdurvább, hogy anyósom meg pártolja, hogy hát a felesége biztos megérdemli amit kap, nőként bele sem gondol, hogy ő hogy érezné magát egy ilyen kapcsolatban. Én pedig sem a sógoromat, sem az anyósomat nem tudom tisztelni emiatt.
15/16 anonim válasza:
Nem az az ember aki adja hanem aki állja. Egy férfi csak addig igazi férfi amíg óvja és védi a családját, ha veri őket már csak egy senki.
16/16 anonim válasza:
A legdurvább az egészben, hogy én is ismerek jó pár olyan anyóst aki még biztatja is a fiát, hogy verje és csalja meg a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!