Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöre gyereket?
Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.
Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.
Hadd döntse már el az ifjú pár, hogy akar-e gyerekeket az esküvőjükre vagy sem! Ne ti! Ti meg szakadjatok már le a gyerekekről! Az esküvő rohadtul nem azért van, hogy a gyerekeiteknek legyen program szombatra!
Rendkívül jó szülők lehettek, ha nem értitek meg, hogy egy esküvőt egy 10 év alatti nem élvez. Inkább személyes sértésnek veszitek, minthogy a gyerek igényeit helyezzétek előtérbe. Egy esküvő nem azért van, hogy a ki mucikáitokat mutogassátok, meg hogy milyen tökéletes család vagytok...
Én igenis elmennék gyerek nélkül esküvőre, ha a pár ezt kérné! Mert vagyok ennyire jó barát, hogy hagyom, hogy róluk szóljon a nap!
Komolyan ennyi szülő van, aki a gyereke nélkül képtelen létezni egy fél napra, és akinek fontosabb az, hogy a gyerekét ingyen szórakoztathassa-etethesse, mint az, hogy a barátaival/rokonaival együtt ünnepeljen erre az egy napra?!
Komolyan 1 nyomorult napon nem lehet valaki MÁSSAL együtt örülni?
:D Nem arról van szó, hogy "nehogy" már ne férjen bele...
Hanem arról, hogy ha a pár nem akar gyerekeket látni és a gyerekek sem érzik magukat jól 99%-ban (főleg, ha nincs nekik kialakított játszósarok), akkor MINEK elvinni?
(Nem olvastam az előző hozzászólásokat.)
A mi esküvőnkön 70 gyermek volt, mind külön meghívót kapott az esemény előtt! A lagziban is volt 10 kicsi, és imádtam! Tudod mit? Cigánykerekeztek, szaladgáltak az asztalok között, de nem zavart, mert a gyermek is had érezze jól magát a lagziban. Amelyik kicsi elfáradt, előre gondoskodtunk nekik kiságyakról az emeleten, bármikor felmehettek lepihenni, hogy a szülők is bulizhassanak. Mélyen felháborítana, ha a gyermekeimet otthon kellene hagynom, ha lagziba megyek. Nem tisztelném meg a párt a jelenlétemmel, mert ők sem tisztelnek meg engem azzal, hogy emberszámba veszik a gyerekeimet... Nem tudok szép kifejezést erre a dologra, csúnyát meg nem írok... Nem lesz 65 fős a lagzitok,legfeljebb 30, ha így gondolkoztok. Jah, és remélem, egyszer visszakapjátok, hogy ha már lesz kicsitek, akkor nem vihetitek magatokkal valahova... Kívánom, hogy tapasztald meg ezt az érzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!