Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 anonim ***** válasza:
17%
Hat márpedig az esküvő felnott program. Arrol szil, hogy ket felnott hivatalosan is összeköti az eletet es ezt megünneplik. A párnak szíve joga eldönteni, hogy ezt hogyan teszik es ahhoz is joga van, hogy megvalogassa, ki legyen jelen. Ha nem akar gyereket, akkor ne legyen ott gyerek. Ehhez csak egy icipici inteligencia kellene, hogy megértse valaki.....
2014. márc. 30. 12:29
 92/125 anonim ***** válasza:
39%
Az esküvő arról szól, hogy akit szeretek és szeretnék ott látni, azzal akarok ünnepelni.
2014. márc. 30. 12:30
 93/125 anonim ***** válasza:
24%
Igy van, utolsó. Tehat ha Katibabat/Irenkenenit/szomszedLajost nem akarom ott látni, akkor ne legyen ott. Mindegy hogy 3 eves vagy 53.
2014. márc. 30. 12:32
 94/125 anonim ***** válasza:
29%

Hadd döntse már el az ifjú pár, hogy akar-e gyerekeket az esküvőjükre vagy sem! Ne ti! Ti meg szakadjatok már le a gyerekekről! Az esküvő rohadtul nem azért van, hogy a gyerekeiteknek legyen program szombatra!

Rendkívül jó szülők lehettek, ha nem értitek meg, hogy egy esküvőt egy 10 év alatti nem élvez. Inkább személyes sértésnek veszitek, minthogy a gyerek igényeit helyezzétek előtérbe. Egy esküvő nem azért van, hogy a ki mucikáitokat mutogassátok, meg hogy milyen tökéletes család vagytok...

Én igenis elmennék gyerek nélkül esküvőre, ha a pár ezt kérné! Mert vagyok ennyire jó barát, hogy hagyom, hogy róluk szóljon a nap!

2014. márc. 30. 12:35
 95/125 anonim ***** válasza:
11%

Komolyan ennyi szülő van, aki a gyereke nélkül képtelen létezni egy fél napra, és akinek fontosabb az, hogy a gyerekét ingyen szórakoztathassa-etethesse, mint az, hogy a barátaival/rokonaival együtt ünnepeljen erre az egy napra?!

Komolyan 1 nyomorult napon nem lehet valaki MÁSSAL együtt örülni?

2014. márc. 30. 12:49
 96/125 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó: azért ez az "ingyen" elég erős kifejezés, főleg úgy, hogy manapság kemény tízezreket "szokás" nászajándékba adogatni a pároknak. Abba meg már nehogy ne férjen bele az a lóf***nyi adag, amit egy gyerek megeszik...
2014. márc. 30. 13:08
 97/125 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó: Látom kiragadtad a lényeget az utolsó előtti mondanivalójából...
2014. márc. 30. 13:13
 98/125 anonim ***** válasza:
27%

:D Nem arról van szó, hogy "nehogy" már ne férjen bele...

Hanem arról, hogy ha a pár nem akar gyerekeket látni és a gyerekek sem érzik magukat jól 99%-ban (főleg, ha nincs nekik kialakított játszósarok), akkor MINEK elvinni?

2014. márc. 30. 13:27
 99/125 anonim ***** válasza:
69%
Van egy nagyon jó ötletem, szerintem tiltsd ki az öregeket (ráncosak is, rontják az esztétikai színvonalat, szenilisek is, pfuj, lehet, hogy már maguk alá is vizelnek), a nettó 300 alatt keresőket (ingyenélő prolik, nehogymá ott mulatozzanak a királyi esküvőn csak úgy), a 25 év alattiakat és az 50 év felettieket, a szakmunkást végzetteket és a munkanélkülieket, gyesen levőket is. Mindjárt maradnátok csak tizen.:D
2014. márc. 30. 13:37
 100/125 anonim ***** válasza:
61%

(Nem olvastam az előző hozzászólásokat.)

A mi esküvőnkön 70 gyermek volt, mind külön meghívót kapott az esemény előtt! A lagziban is volt 10 kicsi, és imádtam! Tudod mit? Cigánykerekeztek, szaladgáltak az asztalok között, de nem zavart, mert a gyermek is had érezze jól magát a lagziban. Amelyik kicsi elfáradt, előre gondoskodtunk nekik kiságyakról az emeleten, bármikor felmehettek lepihenni, hogy a szülők is bulizhassanak. Mélyen felháborítana, ha a gyermekeimet otthon kellene hagynom, ha lagziba megyek. Nem tisztelném meg a párt a jelenlétemmel, mert ők sem tisztelnek meg engem azzal, hogy emberszámba veszik a gyerekeimet... Nem tudok szép kifejezést erre a dologra, csúnyát meg nem írok... Nem lesz 65 fős a lagzitok,legfeljebb 30, ha így gondolkoztok. Jah, és remélem, egyszer visszakapjátok, hogy ha már lesz kicsitek, akkor nem vihetitek magatokkal valahova... Kívánom, hogy tapasztald meg ezt az érzést!

2014. márc. 30. 15:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!