Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
 81/125 anonim ***** válasza:
75%
Én az egészben azt nem értem, hogy oké a távoli rokonok gyerekei maradjanak otthon, de ők a kérdező unokahúgai. Saját unokahúgom ne legyen ott az esküvőmön? Akkor más rokonokat miért nem tiltotok ki.
2014. márc. 29. 19:01
 82/125 anonim ***** válasza:
73%

Én amióta itt a gyk-n már olyat is olvastam, hogy az ifjú pár a SAJÁT gyerekeit nem látta szívesen a SAJÁT esküvőjükön, mert hogy még kis szarosok és csak elrontanák, nos én azóta itt már semmin nem csodálkozom.

Kérdező, ennek a kérdésnek a súlyát valószínűleg akkor fogod felfogni, ha majd neked is lesz gyereked, és téged is ilyen módon hívnak meg esküvőre. Nem értem, miért baj hogy a szülők a gyerekeikkel foglalkoznak a lakodalomban. Miért mit kéne csinálniuk? Áhítatosan titeket kéne csodálni, csendben vagy hogy gondolod?És ha gyerek nélkül megy valaki miből gondolod, hogy hajnalig ott lesz?

2014. márc. 29. 19:28
 83/125 anonim ***** válasza:
65%

Én nem vagyok az a kifejezett "anyagtigris" tipus,hogy finoman fogalmazzak, de ez azért a taplóság netovábbja ne haragudj,hogy a saját testvéred gyerekei nem mehetnek...:

Elég sok lakodalomban voltam az utóbbi pár évben,és mindegyiken elég sok gyerek volt,SENKIT nem zavartak. Igen,szaladgálnak ,játszanak, jól érzik magukat,de abszolút "eloszlanak" egy 65 fős lagziban ,soha nem jutna eszembe,hogy valakit zavarnak.

Persze jogod van "kitiltani" őket,csak ne csodálkozz,ha senki nem megy a lagzira akinek gyereke van. De ha megtudják a terved,lehet a gyerek nélküliek se mennek.

2014. márc. 29. 22:18
 84/125 anonim ***** válasza:
75%

most lett divat, meg régen csak a proli esküvőkön voltak gyerekek...hát tudod, akkor én inkább vagyok proli, de az én családom tiszteli a családot, tiszteli a másikat, és inkább vagyok ilyen, általad 'prolinak' titulált, de lelkiismeretes ember, mint olyan, amilyen te lehetsz...

és a kérdező unokahúgai 5 és 9 évesek, nem 2, hogy végigüvöltsék a szertartást, és igenis élvezik a szép ruhákat, a sok embert, a finom kaját, szépen feldíszített éttermet, lufikat...

komolyan, nem értem ezeket az 'embereket', akik itt felsorakoztak...

2014. márc. 29. 22:25
 85/125 A kérdező kommentje:

Minden baratom megertette a keresem, es akinek van (nem soknak) kis gyereke otthon hada a mamival vagy valakivel. Senki sem mondta ez miatt. A tesom ugy gondolta ra vontatkozott ami a tobbi vendegre.

EZ a viselkedes amit a gyerekeinek is taniy..

2014. márc. 29. 22:57
 86/125 anonim ***** válasza:
70%

Valoszinu en sem mennek el igy az eskuvore.

Oszesen negy eskuvon voltunk a fiammal 1-1.5-2-2 eves koraban, sot ez egyik kulfoldon volt kb.1300km tulunk. Nem is akartunk elmenni az 1.5 eves fiunkal, de a sogoromek ragaszkodtak hozza, sot, hogy konnyebb legyen a hosszu ut, kitalaltak, hogy ne kulon aotoval menjunk, hanem bereljunk egy kisbuszt, hogy mindig legyen a sok utas kozul aki foglalkozik a gyerekkel. Fantasztikus ut volt, a gyerek is nagyon elvezte. Az egesz szervezes kerdese, mindent meg lehet oldani, persze ehez olyan hozzaalas is kel, nem pedig olyan mint a kerdezoje. Remelem nem lesz gyereked, mert sok mindenrol le kell mondani az o erdekukbe.

Arrol nem is beszelve, hogy sok felnot is nagyon eltudja cseszni a ceremoniat, pia, harag, ellentet stb.miatt. Jobb lenne nektek aa ket tanus eskuvo, abba talan nem "ronditana" bele senki.

2014. márc. 29. 23:56
 87/125 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező elképzeltem milyen barátaid lehetnek. Nem csoda hogy nem mernek szólni, hogy tapló vagy.
2014. márc. 29. 23:58
 88/125 A kérdező kommentje:

Ne legyen gyerekem?

A kerdesembol, hogy kovetkezik az, hogy rossz anya lennek?

Nem is olyan sokara, lesz gyerekem!

Es nem fogom egesz napos felnott programokra magammalcipelni csak azert hogy mutogassam milyen cuki en meg mekkor jo anya vagyok hogy egy napra sem tudok elszakadni....

2014. márc. 30. 08:32
 89/125 anonim ***** válasza:
72%

Az abaj, hogy eredetileg az esküvő nem "felnőttprogram"

Visszagondolva nekem az első esküvőm 7 eves koromban volt..

A mai napig annyira de annyira jó emlékekkel gondolok rá..

Sokat emlegetjük az unokatesőmmal is, aki akkor hzasodott, vagy a másikkal aki a párom volt koszorúslányként.

Mai napig emlékzsem hogyan választottuk ki a ruhámat, a hajdíszemet..

Hogy a hajamat már előző nap befontuk, hogy hullámos legyen...

Hogy mentem indulas előtt megmutatni magam a szomszédnak..

Hogy táncoltam a menyasszonnyal, a menyaszonytáncon is, hogy vonatoztunk..

Még arra is, hogy az ifjű párt mi vittük haza, mert elfelejtettek maguknak fuvart intézni reggelre(akkor még nem volt ennyi autó) bár ezt utőbb tudtam meg, hogy azért mi vittük a buli végén haza őket..

Tehát nekem 7 évesen nagyon meghatásrozó élményem volt az esküvőkről, egyfajta etalon volt a sajtáunkhoz..

Tesóm nem jött, jah jert eldönthettük, hogy strandra, vagy esküvőre megyünk..most 20 évvel később is emlegeti, hogy kár, hogy akkor nem ment, mert már felnőttként volt előszőr lagziban..

Nekem furcsa, hogy miért nem akarod, hogy ott legyenek, nem baj, csak furcsa.főleg, hogy azt mondod neked is hamarosan lesz...

Én imádam őket a mi esküvőnkön..mindegyikkel tálncoltam, nem balhéztak, nem volt hiszti, mert termeszetesen volt olyan szülő aki nem hozta a gyerekét, aki tudta, hogy nem bírná végig, és n, tetszene neki, van ilyen is, de ezt a szülő szeribtem tudja..de volt olyan, aki önmaga sajnos nem tudott jönni, de a gyereket elküldte a nagymamával, és nem otthonhagyta vele( a nagyi is meghívott volt)

Nekem ezek a pillanatok tetszenek

[link]

2014. márc. 30. 08:52
 90/125 anonim ***** válasza:
78%

Az esküvő NEM felnőtt program! Egy esküvő arról szól, hogy a CSALÁD megünnepli, hogy a jegyesek egybekelnek! Ez mindig is így volt, nem csak a proliknál!!!!

Inkább manapság azok csinálnak így, mint a kérdező, akik többre tartják magukat másoknál, próbálnak sznobok lenni, de csak kiröhögtetik magukat!

2014. márc. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!