Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöre gyereket?
Figyelt kérdés
Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.
Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.
2014. márc. 28. 21:58
121/125 anonim válasza:
Én nagy kutyabarát vagyok, de az, hogy a kutyád ott lehet, de a tesód gyerekei nem, ez abszurdum!!!!
122/125 anonim válasza:
Én a nővéred helyében nem felháborodnék, hanem elszégyellném magam, hogy a gyerekeim viselkedése olyan rossznak van ítélve, hogy egy kutya mögé vannak sorolva, hogy a kutyád jobban meg van nevelve, mint az ő két kölke. Én megértelek, Kérdező, és ezek szerint a vendégek zöme is, kivéve a saját nővéred. Valószínű, nem véletlenül ilyenek azok a gyerekek...Ráadásul jó nagy kritikát kapott a gyereknevelése tekintetében. Ne vedd magadra, a ti napotok, ha nektek csak nyűg lenne a gyerekeket kerülgetni, meg nem akartok véletlenül sem felfordulást, akkor jogotok van hozzá. Mi pl. baráti körben vagyunk bajban egy gyerekes párral, mert mindenhova húzzák magukkal a két gyereküket, legyen az házi buli vagy kerti sütögetés (alkohollal fűszerezve, amiből apuka igencsak kiveszi a maga adagját, de ez őt nem zavarja). Kétszer is meg kel gondolni, hogy ők meg legyenek-e hívva, mert ha igen, akkor biztosítani kell nekik a szállást, meg egyszerűen csak számolni kell azzal, hogy azokra mindig figyelni kell, mindig láb alá kerülnek, körülöttük forog a világ, állandóan ki kell szolgálni valamelyiket, na szóval az már nem olyan...De az még sose mertük nekik mondani, hogy hagyják már valakire őket, mert ha maguktól nem értik, akkor úgyis csak sértődés lesz.
123/125 anonim válasza:
Meg majd valami öreg rokon rálép a kutyára. :D
124/125 anonim válasza:
A nővéred helyében tuti nem mennék el. A kutya ott lehet de a gyerekei nem?? Milyen világot élünk? Egy állat többet jelent mint egy ember, főleg, hogy egy 5 és egy 9 éves már nem annyira kicsi, hogy ne tudjon viselkedni. Tipikus, olyan kutyatartó aki nem áll ehhez a dologhoz teljesen normálisan. Ez csak egy állat. Nem az a baj, hogy elviszed, de az, hogy egy kutya ( aki téged nem is szeret..igen ez kegyetlen de nem szeret, csak azért ragaszkodik mert te adod a kaját) ott lehet de a szeretteidhez tartozó gyerekek nem. Szerintem a nővéred teljesen jogosan borult ki, még ha időközben ki is békült veled. Igaza volt!!
125/125 anonim válasza:
Remélem az a tökéletesen nevelt kutyád leszaggatja a drága menyasszonyi ruhát rólad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!