Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
63%
Aztan ird be azt is, hogy viselkedjenek szepen :)
2014. márc. 29. 10:17
 52/125 anonim ***** válasza:
60%
Én sem mennék a testvéred helyében.
2014. márc. 29. 10:33
 53/125 anonim ***** válasza:
30%

"te is valakinek az ivadeka vagy..."

Erre zseniálisan rájöttél. Csakhogy az én anyám nem vinnyogott meg vágta magát a földhöz, ha nem tetszettem valakinek.

Az a baj, hogy mind személyes sértésnek veszitek, pedig nem az.

Azt képzeljétek még el, hogy a ti gyerekeitek felnő, és mondjuk ők sem akarnak gyerekeket a saját lagzijukba.

2014. márc. 29. 10:49
 54/125 anonim ***** válasza:
45%
Nos, en amondó vagyok, hogy a hazassagkotes es a lagzi olyan legyen, amilyennek a par akarja. Ha nem akar gyereket, akkor ne legyen ott gyerek. Ugyanígy a ruha színe/ dekoráció/ szertartás/stb is az i döntésük kell higy legyen, nem másé.
2014. márc. 29. 10:51
 55/125 anonim ***** válasza:
40%
Felénk eleve nem szokás 10 év alatti gyereket esküvőre vinni, nem is merül fel senkiben. Aki ezt nem bírja elfogadni, az jobb is ha otthon marad.
2014. márc. 29. 11:24
 56/125 anonim ***** válasza:
64%
Anno a legjobb barátnőm ment férjhez es hívott engem is az esküvőre. A gyerekem akkor volt 2 eves, épp a hiszti korszakát élte. En akkor leültem a barátnőm el es elmondtam, hogy szeretem ot nagyon, de nem megyek el az esküvőre, csak a templom elott fogom várni. Hogy miért? Az az o es a parja napja. A legszebb nap kell hogy legyen az életében, minden körülöttük kell hogy forogjon, nem egy gyerek körül. Márpedig az en gyerekem nem ülte volna végig a ket szertartást, nem viselkedett volna szépen a lagziban, csak tönkretette volna a napjukat. A barátnőm megértette, sot, megkoszonte, higy igy döntöttem.
2014. márc. 29. 11:32
 57/125 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem egyszerüen kérdező irigyled, hogy a vendégek nem csak rólad áradoznának hanem a gyerekeket is megdicsérnék milyen aranyosak.
2014. márc. 29. 11:33
 58/125 anonim ***** válasza:
30%
Egy 9 éves már hogyne ülné végig a szertartást? 6-7 éves kortól iskolás gyerekről beszélünk. Máskülönben meg 6-9 éves gyerekek nem elöszőr járnak jobb esetben templomba így meg is szokták.
2014. márc. 29. 11:36
 59/125 anonim ***** válasza:
33%
Hat azért ket kb egy-egy órás szer tartásról beszélünk, ha templomi is van, az azert halál unalmas ekkora gyerekeknek. De ha mégsem: szerintem nem valo gyerek a lagziba. Pláne, ha osszesen kettő lenne. Ha lenne tobb is, lehetne hozzájuk bebiszittert hívni, aki leköti őket a lagzi alatt. Nade kettő gyerekhez????
2014. márc. 29. 11:38
 60/125 anonim ***** válasza:
44%
Azért az egészen elképesztő, hogy azok a szülők akik nem veszik figyelembe a saját gyereküket és elrángatják éjszakai felnőtt programra (lakodalom)és olyan helyre ahol hosszú ideig kell nyugton lenni (esküvő), azok vádolják a kérdezőt gyerekgyűlölettel.
2014. márc. 29. 11:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!