Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöre gyereket?
Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.
Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.
Sok esküvőn voltam már, de sehonnan nem tiltották ki a gyerekeket! Jogosan sértődött meg a húgod, és a többi vendég is.
Ha engem a gyerekeim nélkül hívnának meg, akkor nem mennék el én sem.
Szerintem nincs ezzel baj.. Engem sok esküvőre elrángattak 4-10 éves korom között és mondhatom hogy baromira nem élveztem, nem gyereknek való.. Sokáig tartott(amit egy gyerkőc nehezen visel), a legtöbb felnőtt becsípett és elég hülyén viselkedett velem(amit akkoriban nem is értettem hogy miért van), a szülők sem tudják olyan felhőtlenül jól érezni magukat.
A ti esküvőtök, azt csináltok amit akartok.. Azt is mondhatjátok hogy csak jelmezben lehet megjelenni, onnantól a meghívottak dolga hogy szeretnétek-e menni.
szerintem az esküvötök kisebb lesz, mint gondolod :D
én se mennék el, pláne ha a saját testvérem megmondaná, hogy nem vihetem el a két gyerekemet.
Azért az 5+9éves már elég nagy, egy 4-5 alattit felesleges vinni, de ők már élveznék.
Vagy mitől félsz? Nem fognak bekakilni stb
Én se örülnék a gyerekeknek, megmondom miért. Akiket meghívok én azokkal együtt szeretnék bulizni. Szeretném, ha lelazulhatnának ők is és nem a gyereken görcsölnének, hogy jajj este 10-11 körül haza kell menni, mert nyűgös vagy álmos.
13-14 évesek már jöhetnének, de emlékszem amilyen esküvőkön voltam, a kicsikkel mindig csak nyűglődtek.
Nekünk is kis esküvőnk volt (még kisebb), mégis mindenki elhozta a gyerekét, aki akarta. Sőt unokatestvéremék nem tudtak eljönni, mert a lagzi előtt 2 héttel született meg a kisebbik gyerkőc és a nagyobb (2,5 évest) elhozták a nagyszülők magukkal. Egyáltalán nem zavart senkit sem ő, sem a többi gyerek.
Teljesen egyetértek a nővéreddel, én is megsértődtem volna a helyében és nem mennék el a lagziba. De legalább a nászajándékra szánt pénzt a gyerekeire költheti, így jobban is járnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!