Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöre gyereket?
Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.
Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.
Az a baj, hogy teljesen mindegy, ki milyen mesekastélyt építtetett a saját esküvőjén, vagy mit látott máshol.
Ha a pár nem akar gyereket látni az esküvőn, joga van hozzá. A szülőknek is joguk van mirci-morcit játszani, és otthon maradni ahelyett, hogy elfogadnák, hogy nem mindenki szereti a gyerekeiket.
Pont a tesom gyerekei a legrosszabbak hisztis, neveletlen elkenyedztettet kolykok.
A noverem meg idegbeteg mellettuk, egy mondatott dem lehet vele bedzelni hogy ne orditson valamelyik gyerek utan.
De o ezt nem erti -normalis hisz gyerekek- mindig ezt mondja, szerintem nem igy kellene.
Es ezert dontottunk ugy hogy 16 alatt ne hozzanak gyereket.
A kis esküvő olyan, mint a miénk, 22 fővel.
65 fő már bőven nagy esküvő.
Gondolom mindenféle rokont meghívtál, távoli másodunokatestvért, gyerekkori barátokat stb.
És az unokaöccseiddel mi lesz?
Nekünk a 22 főből 2 kisgyerek volt, 4 és 6 évesek. Senkit nem zavartak, sőt, a legaranyosabb képek akkor készültek mikor ők is ott vannak a fotón.
Szánalmas ember lehetsz, örülök, hogy nem vagy a családom tagja.
Kívánom, hogy idővel a te szíved is nemesebbé váljon, mert a mostani viselkedésed hányingerkeltő.
Nagyon sajnálom a testvéred a neki okozott fájdalomért.
En ilyenrol meg nem is hallottam.Max olyan kiirast lattam,hogy haziallatokat tilos ide-oda bevinni, de gyerekeket? Alljon mar meg a menet! Az meg,hogy a testvered gyerekeit akarod kitiltani az eskuvorol egyenesen verlazito.
Tartsatok inkabb ket tanus eskuvot ha a sajat csaladodat sem latod szivesen.Minek szinhazasdit jatszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!