Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/125 anonim ***** válasza:
59%

Az a baj, hogy teljesen mindegy, ki milyen mesekastélyt építtetett a saját esküvőjén, vagy mit látott máshol.

Ha a pár nem akar gyereket látni az esküvőn, joga van hozzá. A szülőknek is joguk van mirci-morcit játszani, és otthon maradni ahelyett, hogy elfogadnák, hogy nem mindenki szereti a gyerekeiket.

2014. márc. 28. 23:39
 32/125 A kérdező kommentje:

Pont a tesom gyerekei a legrosszabbak hisztis, neveletlen elkenyedztettet kolykok.

A noverem meg idegbeteg mellettuk, egy mondatott dem lehet vele bedzelni hogy ne orditson valamelyik gyerek utan.

De o ezt nem erti -normalis hisz gyerekek- mindig ezt mondja, szerintem nem igy kellene.

Es ezert dontottunk ugy hogy 16 alatt ne hozzanak gyereket.

2014. márc. 28. 23:51
 33/125 anonim ***** válasza:
61%

A kis esküvő olyan, mint a miénk, 22 fővel.

65 fő már bőven nagy esküvő.

Gondolom mindenféle rokont meghívtál, távoli másodunokatestvért, gyerekkori barátokat stb.

És az unokaöccseiddel mi lesz?

Nekünk a 22 főből 2 kisgyerek volt, 4 és 6 évesek. Senkit nem zavartak, sőt, a legaranyosabb képek akkor készültek mikor ők is ott vannak a fotón.

Szánalmas ember lehetsz, örülök, hogy nem vagy a családom tagja.

Kívánom, hogy idővel a te szíved is nemesebbé váljon, mert a mostani viselkedésed hányingerkeltő.

Nagyon sajnálom a testvéred a neki okozott fájdalomért.

2014. márc. 28. 23:53
 34/125 anonim ***** válasza:
64%
Ha a kérdező nem szereti a gyerekeket vagy idegesítik, akkor hadd döntse már el a saját esküvőjén, hogy akar-e látni. Amúgy nagy buli lenne a két gyereknek, körülöttük csak felnőttek, egy azonos korú sem lenne. A szülők is biztosan jól éreznék magukat, hogy a két gyerekre kell ügyelniük egész este.
2014. márc. 28. 23:55
 35/125 anonim ***** válasza:
68%
Mert a 15 éves nem fér bele, de a 16 igen?
2014. márc. 29. 00:09
 36/125 Andtica ***** válasza:
53%
Kedves 32-es! Minden szavaddal egyet értek! Ez kiverte nálam a biztosítékot, de rendesen ám. Szép lenne, ha én is kitiltanám a kishúgomat az augusztusi esküvőmről... A család az gyerkőcökkel együtt család. Kedves kérdező , előre sajnálom leendő gyermekeidet. Hideg egy nő lehetsz.
2014. márc. 29. 00:41
 37/125 anonim ***** válasza:
63%

En ilyenrol meg nem is hallottam.Max olyan kiirast lattam,hogy haziallatokat tilos ide-oda bevinni, de gyerekeket? Alljon mar meg a menet! Az meg,hogy a testvered gyerekeit akarod kitiltani az eskuvorol egyenesen verlazito.

Tartsatok inkabb ket tanus eskuvot ha a sajat csaladodat sem latod szivesen.Minek szinhazasdit jatszani?

2014. márc. 29. 01:23
 38/125 anonim ***** válasza:
22%
Hú, páran még a gondolattól is megőrültek, hogy valahol nem szívesen látják az ivadékaikat.
2014. márc. 29. 01:52
 39/125 anonim ***** válasza:
69%
Én mélységesen megsértődnék, ha a testvérem a gyerekeimet kitiltaná az esküvőjéről. Nekem ilyen eszembe sem jutna fordított helyzetben sem. Felőlem akár még kutyákat is hozhatnak, ha jól neveltek.
2014. márc. 29. 02:10
 40/125 anonim ***** válasza:
58%
Remelem kedves kerdezo soha nem lesz gyereked, isten ovjon tole teged.
2014. márc. 29. 05:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!