Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek úgy esküvőre, ha kijelentenék, hogy a párotokat nem vihetitek?
Az ok az, hogy nincs keret annyi emberre.
És később a saját esküvőtökre visszahívnátok a pár mindkét tagját?
Ha nagyon kis létszámú a lagzi (legközelebbi rokonok), akkor elképzelhető, hogy elmennék ha ez OK a páromnak.
Ha ez egy 100 fős lakodalom, ahová a 101. nem fér be akkor nem mennék.
Ez sok mindentől függ. Ha kicsi, szűkkörű esküvőről van szó, és a párom még nem az élet vagy házastársam, akkor elfogadnám, hogy nincs ott a meghívottak között. KÉsőbb a saját eskövőnkre, ha módunkban áll, visszahívnánk a párt.
Ha nagyobb esküvőről van szó, akkor nem fogadnám el. Ez esetben nem mennék el én sem.
Nem:)
*Az ok az, hogy nincs keret annyi emberre.
Ezt meg sosem szokták kihangsúlyozni, maximum a meghívón tüntetik fel, hogy kizárólag csak az esküvői ceremóniára vagy hivatalos.
Nem!
Főleg nem így, hogy már majdnem a férjem :)
Akkor ESETLEG elmennék, ha mondjuk pár hónapja járunk, de így semmi szín alatt.
Én sem mennék el. Ez egy baromság amit indokul kitalált az ifjú pár.
Másfél éve voltunk együtt a párommal, akkor még távkapcsolat volt (így ismerkedtünk meg messze lakik stb).
Az esküvő nyáron volt, és meghívták a páromat is pedig az csak 30-50 fős lehetett kb. Az egy másik dolog, hogy Ő nem jött el. (utólag én is bánom, hogy elmentem, senkit nem ismertem, így többet nem is megyek esküvőre).
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!