Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek úgy esküvőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek úgy esküvőre, ha kijelentenék, hogy a párotokat nem vihetitek?

Figyelt kérdés

Az ok az, hogy nincs keret annyi emberre.

És később a saját esküvőtökre visszahívnátok a pár mindkét tagját?

2014. márc. 3. 19:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%

Mivel nem vagyok hisztis, ezért ha fontos nekem a házasulandó pár legalább egyik tagja, akkor igen, elmennék. Elvégre biztos lesznek ott mások is, akiket ismerek, valamint nem vagyok ránőve sem a férjemre, mint valami gomba a fatörzsre.

Ha ezután házasodnánk csak akkor ha van keret, nyilván meghívnám a pár mindkét tagját, igen.

Nem értem, azon miért kell megsértődni, hogy nincs rá keret? Egy ember ellátása az esküvőn manapság 8-15.000 ft, és gondolom nem te vagy az egyetlen, aki emiatt pár nélkül megy. Ha mind a 10-20 ismerős/barát párostul menne, az már élből többszázezres kiadás lenne a párnak, szerintem érthető.

Az is más kérdés, ha rosszindulatból van így, mert teszem azt, nem bírják a búráját, de itt nem erről van szó.

2014. márc. 3. 19:37
 12/28 anonim ***** válasza:
44%
9-es vagyok, egyébként megkérdezhetem, hogy mennyire közeli ismerős vagy rokon esküvője lesz?
2014. márc. 3. 19:39
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem szoros a viszony. Jóban vagyunk, de elég ritkán beszélünk, vagy találkozunk velük.
2014. márc. 3. 19:40
 14/28 anonim válasza:
36%
azért 15-20 ropi/főt szokás vinni ajándék gyanánt. Így elég nehezen jön ki egy lagzi deficitesre. Én elmennék. Persze attól függ,mennyire közeli az illető aki meghívott. Ha egy 10-20 éve barát akkor simán. Annyira nem hiszem hogy jó viszonyban lehetnek a pároddal. Úgyhogy megértheti ő is. Legalább érezze,hogy nem mindig ő az első.
2014. márc. 3. 19:42
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
Ebben az esetben nem mennék el a lagziba. Szerintem azt csinálnám, hogy a polgári/templomi ceremóniára elmennék, gratulálnék, aztán irány haza. Főleg ha nem olyan szoros a viszony. Fordított esetben pedig eleve csak a szertartásra hívnám meg az illetőt, a lagzira nem.
2014. márc. 3. 19:43
 16/28 anonim ***** válasza:
97%
Én nem mennék el. Szerintem ez sértő. Mi mindenkit eleve a párjával együtt számoltunk. Úgy tudom elképzelni - mert feltételezem,h nem egyedül a Te a párodra nem futja - hogy több ilyen "nem túl közeli" barátot hívnak meg, a párjuk nélkül. Mert mondjuk 10-15 emberen már lehet spórolni. De akkor inkább meghívnék 6-7-et a párjával együtt. Nekem ennek egy kicsit olyan szaga van,h Te menjél, vidd a pénzt/ajándékot, de a párodat ne vidd, mert az nekik kerül pénzbe.
2014. márc. 3. 19:47
 17/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem, vagy meghívják az embert a párjával kísérővel együtt vagy nem hívják meg. Neked meg nincs kereted esküvőre menni, meg kell érteniük.
2014. márc. 3. 19:51
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem és baromira nem lennék vele egyedül.
2014. márc. 3. 20:00
 19/28 anonim ***** válasza:
29%
Én a sajátomra se mennék el!
2014. márc. 3. 20:02
 20/28 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ, hogy kinek az esküvőjéről lenne szó.
2014. márc. 3. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!