Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek így egy esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek így egy esküvőre?

Figyelt kérdés

A párom kisgyerekkori legjobb barátjáról és az én gimis úgymond akkori legjobb barátnőmről van szó. A lánnyal megromlott a kapcsolatunk még gimi utolsó évében, félreértések miatt, sosem beszéltük meg, ennek már több mint 6 éve. A fiúk nem vesztek össze, de miattunk az ők kapcsolatuk is megszakadt, pedig igazán jóban voltak nagyon nagyon sokáig. A csaj egy sms-t írt nekem, hogy ideadnák a meghívót, mire kedvesen visszaírtam, hogy gratulálunk és sajnos egy ideig nem megyünk haza (250 km-re lakunk) de elküldhetik postán. Erre a csajnak a válasza az volt, hogy "muszájból nem kell eljönni". Tátva maradt a szám, mert nem értem, mi rosszat írtam, azt hittem, hogy ez egy remek alkalom lesz tisztázni az ezeréves sérelmeket. Írtam egy hosszú, kedves levelet neki, melyben leírtam, hogy beszélnünk kellene és hogy ha elmegyünk akkor szívesen fogunk menni. Erre leírta a dátumot és annyit, hogy "ok".

Nem értem, ha meghívtak, miért nem kedvesek? Vagy ha nem kedvesek, miért hívtak meg? Őszintén, nem is számítottunk rá és meg sem sértődtünk volna.

Ti mit reagálnátok?

2013. aug. 24. 09:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Nem biztos, hogy veletek van problémája...

Már én is pokolba kívánom néha az egészet...

ez nem ér rá, ennek nem jó ekkor, a 3. a hátunk mögött kibeszél...megy a szájhuzogatás...stb..sajnos nem mindig azon csattan , meg már a nem negatív hozzáállást is annak veszek.

Szerintem a párodnak kellene beszélni a vőlegénnyel, mert a lányok ilyenkor agybajban szenvednek.

aztán ha az ő viselkedése is hagy maga után kívánnivalót, akkor nem mennék el, küldenék egy dísztáviratot oszt csókolom

2013. aug. 24. 09:22
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Most megis mit kellene tenie? En orulnek a helyedben, hogy megtette az elso lepest.
2013. aug. 24. 09:22
 3/14 A kérdező kommentje:

?

Az azért, hogy ennyit reagált, hogy a dátumot leírta, és odaírta, hogy "kényszerből nem muszáj jönni" nem éppen szívélyes dolog. Ő megtette az első lépést én hajlandó lennék beszélni a dolgokról vele, majd utána elmenni, ha látom rajta, hogy képes normálisan beszélni velem.

Azért hogy rosszul érezzük magunkat, feszültséggel tele, mert nem tudom, hogy éppen mi a menyasszony agymenése rólunk, nem fogok kidobni egy csomó pénzt.

2013. aug. 24. 09:34
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Annyira neked sincs ínyedre ez az egész, tisztább lett volna, ha azt mondod, nem mentek és kész. Én ha tisztázni akarom a helyzetet és átvenni a meghívót, akkor első kérdésem lett volna, hogy hol laktok, mennyire vagytok messze, hogy oldjuk meg a találkozást, ki hová tud elmenni, találkozzunk félúton, stb, stb...

Így hogy akarsz vele bármit tisztázni, ha az az első gondolatod, hogy 250km, nem megyek sehová, az azért nem egy áthidalhatatlan távolság....

2013. aug. 24. 09:34
 5/14 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Ez nem magyarázat, én is nő vagyok. De a meghívottjaimat szeretettel hívom meg, kedves vagyok velük, még akkor is, ha pokolba kívánom az egészet. Minden emberség és jólneveltség kérdése.

2013. aug. 24. 09:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

nagyon irigyellek...

én is kedvesen megyek oda, nyitott vagyok..van ahol még nem voltunk (a problémás helyek közül)

nem tudom, hogy ott is tudek-e majd kedves leni, főleg egy burkolt beszólás, vagy éppen már a feszültségtől annak vélt megjegyzés után...

Tehát én kivetítettem a saját helyzetemre, mert ugyanebben vagyok most...

Sőt van akit én nem szívesen hívok meg, de a párommal jó kapcsolatban van a párja akit viszont én is szívesen látok...

leírtam egy lehetőséget, hogy hogy oldjátok meg, hogy kiderüljön csak a feszültség jött ki, vagy félreértett téged...mert én is szóltam már be, hogy ha nem akar nem jön el, mi úgy gondoltuk szeretnénk ott látni,megosztani az örömünket, nem gondoltuk, hogy az illető fintorogva akarja csak elfogadni a meghívást...

ha eldöntötted, hogy nem akartok elmenni, akkor azt egyenesen közöld velük,ennyi..

2013. aug. 24. 09:49
 7/14 A kérdező kommentje:

4!

Én azt is felajánlottam neki, hogy beszélni haza megyek érte. Most a teljes beszélgetést nem írtam le. Miután leírtam neki, hogy gratulálunk, azt is írtam, hogy ha módunkban áll találkozni, akkor rendben van.

Azt írta, hogy "oké kényszerből nem kell eljönni és a dátumot". Ezt azért nem tekintem meghívásnak.

Én nyitottam felé, hogy beszéljük át a dolgokat, én írtam neki litániákat és tényleg őszintén és kedvesen, hogy nyitott vagyok leülni és beszélni. erre annyit ír, hogy Ok. és a dátum...

Szóval az a bajom, hogy úgy érzem én kaparászok, ő meg le.szrja magasból. Úgy csinál, mintha szívességet tenne nekem.

2013. aug. 24. 09:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Pont azért esik rosszul, mert rohadtúl nem fintorogtam, sőt felajánltam a lehetőséget, hogy tisztázzunk dolgokat. Erre beszól, hogy "kényszerből nem kell jönni". Őszintén ez nekem rosszul esik és ez nem meghívás értékű. erre az lenne a válaszom, hogy "kényszerből meg nem kell meghívni".
2013. aug. 24. 09:58
 9/14 anonim ***** válasza:

1-6 vagyok

jah így tiszta...

én sem mennék el... ha ezt így leírod nem írtam volna a példáimat, mert itt nem erről van szó egyértelműen...:S

2013. aug. 24. 09:59
 10/14 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Jah, pont a lényeget felejtetted ki a beszélgetésből:D

Hisztis pics-a, nehogy elmenjetek már!

Max. ha a férjed beszél a vőlegénnyel és a vőlegény külön megkéri, hogy legyen ott, akkor, amúgy meg dísztávirat, sok boldogságot és csókol anyád, Lujza.

2013. aug. 24. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!