Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek így egy esküvőre?
A párom kisgyerekkori legjobb barátjáról és az én gimis úgymond akkori legjobb barátnőmről van szó. A lánnyal megromlott a kapcsolatunk még gimi utolsó évében, félreértések miatt, sosem beszéltük meg, ennek már több mint 6 éve. A fiúk nem vesztek össze, de miattunk az ők kapcsolatuk is megszakadt, pedig igazán jóban voltak nagyon nagyon sokáig. A csaj egy sms-t írt nekem, hogy ideadnák a meghívót, mire kedvesen visszaírtam, hogy gratulálunk és sajnos egy ideig nem megyünk haza (250 km-re lakunk) de elküldhetik postán. Erre a csajnak a válasza az volt, hogy "muszájból nem kell eljönni". Tátva maradt a szám, mert nem értem, mi rosszat írtam, azt hittem, hogy ez egy remek alkalom lesz tisztázni az ezeréves sérelmeket. Írtam egy hosszú, kedves levelet neki, melyben leírtam, hogy beszélnünk kellene és hogy ha elmegyünk akkor szívesen fogunk menni. Erre leírta a dátumot és annyit, hogy "ok".
Nem értem, ha meghívtak, miért nem kedvesek? Vagy ha nem kedvesek, miért hívtak meg? Őszintén, nem is számítottunk rá és meg sem sértődtünk volna.
Ti mit reagálnátok?
A párom beszélt a vőlegénnyel, aki nagyon kedves volt, szívélyes meg minden. De a csaj meg ilyen, akkor őszintén miért menjünk el?
Sajnálom viszont, mert a srác tényleg nagyon jó fej és ő viszont sosem bántott meg...
Felhívnám, hogy szívesen elmegyek, ha tényleg örülne nekem és nem kényszerből hívna.
Ha erre is flegmázik akkor hagynám a pi.be és nem mennék sehova. Telefonban jobban érzed a hangján.
Köszi a válaszokat :)
Ezt fogjuk tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!