Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek egy ilyen esküvőre?
énszerintem ez kiszúrás a násznéppel.
Ez nem a párról és a döntésről szól.
Félnék a kameráktól, stb.
biztos nem,nekem senki nem mondaná meg h milyen ruhát vegyek fel,hol lesz a ceremónia,mi lesz a menüsor.ez senkire nem tartozik csak rám és a páromra.
Nekem nem szólna bele senki az ÉN esküvőmbe.
Elmenni, mint vendég talán.
De, mint menyasszony biztosan nem. Semmi pénzt nem érne meg nekem. TÖnkre tenné a terveimet és álmaimat.
Néztem vasárnap az egyik részét és hát elgondolkodtam rajta, hogy ezek normálisak?!
Nem, de még menyasszonyként se jelentkeznék. Szerintem nagyon hülye műsor, ráerőltetni másra azt, ami nem az elképzelése.
Nem csodálom, hogy kevés pénz gyűlik a menyasszonytáncnál. Így én se dobnám bele, hiszen lehet, hogy nem az a pár kapná meg, akik meghívtak engem. Max. egy pár nappal később adnám oda. Sokan szerintem ezt csinálják.
Sőt, én a párok helyében olyan lagzit szerveznék a műsor után, amilyet én akartam volna.
A másik esküvős sorozat se tetszett a Viasaton (Négy esküvő vagy valami ilyesmi volt), de egy fokkal az tűrhetőbbnek tűnt. Ott legalább nem erőltettek senkire semmit, de lepontozták egymást.
23/N
Nekem sem tetszik ez.
"szerintem itt a násznép tutti nem érzi jól magát.... a menyasszonyok és vőlegények maguknak választják"
Ugyanakkor az esküvő szerintem pont arról szól, hogy a pár érezze jól magát és a pár magának válasszon stílust/ceremóniát/helyszínt stb. Ha nekik ez tetszik, hát ez. Én spec. 12 fős kis esküvőre vágyom, úgyhogy pampoghatna a 25. nagynéni, hogy miért nem 200 fős csinnadratta...
Ha erre meghívna valaki, akkor mondjuk bajban lennék, mert nem óhajtok ilyesmiben tévében szerepelni. Ha lehetővé teszik, hogy ne legyek benne az adásban, vagy legföljebb a tömegben látszódjak, akkor elmennék örülni velük, ha ez nem lehetséges, akkor kimenteném magam. De szerencsére a barátaim sem ilyen stílusúak, úgyhogy vélhetően nem kerülök ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!