Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek olyan esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek olyan esküvőre ahol látásból ismeritek a menyasszonyt a vőlegényt pedig egyáltalán?

Figyelt kérdés

Meg lettünk hívva egy esküvőre. A menyasszonyt onnan ismerjük hogy ő a tesó régen látott volt osztálytársának a nővére. Eddig beszéltünk pár szót.

De az esküvőre meg lett hívva az egész család, pedig alig ismerjük őt, a családot pedig egyáltalán nem. Nem is értem hogy miért lettünk meghívva. Valahogy nincs kedvem elmenni így... ez nagy probléma?

2012. aug. 4. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem mennék el.
2012. aug. 4. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Én se mennék. Én még unokanővéremére sem mentem szívesen. Jobban is tettem volna. :(
2012. aug. 4. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy meghívtak az esküvőre azt jelenti, hogy elmész a házasság kötő terembe meg a templomba és megnézed a szertartást. Utána mész haza, kész. Ennyi az esküvő. Ha a lagzira nem hívtak annyi, hogy elmentek és végig ülitek a szertartást, ebből nem kell nagy ügyet csinálni. Az más kérdés, ha a lakodalomba is meghívta, na oda ilyen nagyon távoli ismerősnek nem mennék el, mert ide már kell ajándékot vinni, szép ruhát felvenni...stb..
2012. aug. 4. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem mennék el. Gyakorlatilag egy vadidegen akkor. Még csak az esküvőre sem mennék el. Nem ismerem, nem érdekel, hogy férjhez megy, van annál fontosabb dolgom is, hogy egy nekem senki esküvőjére puccba vágjam magam és ott üldögéljek tömegnek. Ennyi erővel egész nap ott ülhetnék az anyakönyvvezetőnél, és nézhetném az esküvőket, mert látásból ismerem a fél várost.
2012. aug. 4. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Küldjetek egy szép dísztáviratot. Nem internetest, hanem igazit, amit póstás visz ki.
2012. aug. 4. 21:09
 6/11 loorien ***** válasza:
35%

Elmennek.

Diana vagy Katalin hercegno hazassagkoteset pl vegignezte a fel vilag, hat en sokkal inkabb nezem meg olyasvalaki hazassagkoteset, akit ha nagyon tavolrol is, de megiscsak ismerek. S nyilvan azert hivott meg, mert jo emlekei vannak a csaladotokrol, igy biztos jolesik majd neki. Persze ha mas programom lenne, akkor nem mennek el, mert ez az eskuvo nem lenne prioritas, de ha raerek, szivesen lennek tanuja a boldogsaguknak.

2012. aug. 4. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

"nyilvan azert hivott meg, mert jo emlekei vannak a csaladotokrol"

Nyilván. Ismered a menyasszonyt?

Mert ha nem, akkor ez csak egy szép ábránd, és fogalmad sincs, miért hívta meg őket.

2012. aug. 4. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek hívnak meg ilyen esküvőre? A lagzi a családokra meg a barátokra tartozik.
2012. aug. 5. 09:30
 9/11 loorien ***** válasza:
51%

7-es, nem a feltett kerdesre valaszoltal. A kerdes az volt, hogy elmennel-e. En elmennek, ha raernek. Persze, hogy tipp volt, hogy miert lettek meghivva, de mit szamit ez.

A kerdezo szerintem nem fog elmenni, ez is az o dolga, en segiteni szerettem volna, azzal, hogy elmondom, en mit gondolok errol, hat ennyi. Ne az en velemenyem minositsd, hanem neki segits a tieddel.

2012. aug. 5. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved hozzá, ne menj el. Én elmennék akkor, ha nem kánikulában lenne meg nincs más programom meg nem lennék baromi fáradt, mert szeretem az esküvőket (igen, tipikus szentimentális hülye liba vagyok), de megértem, ha te nem akarsz. Egyébként sem értem, így miért hívtak meg mondjuk...
2012. aug. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!