Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek olyan esküvőre ahol látásból ismeritek a menyasszonyt a vőlegényt pedig egyáltalán?
Meg lettünk hívva egy esküvőre. A menyasszonyt onnan ismerjük hogy ő a tesó régen látott volt osztálytársának a nővére. Eddig beszéltünk pár szót.
De az esküvőre meg lett hívva az egész család, pedig alig ismerjük őt, a családot pedig egyáltalán nem. Nem is értem hogy miért lettünk meghívva. Valahogy nincs kedvem elmenni így... ez nagy probléma?
Elmennek.
Diana vagy Katalin hercegno hazassagkoteset pl vegignezte a fel vilag, hat en sokkal inkabb nezem meg olyasvalaki hazassagkoteset, akit ha nagyon tavolrol is, de megiscsak ismerek. S nyilvan azert hivott meg, mert jo emlekei vannak a csaladotokrol, igy biztos jolesik majd neki. Persze ha mas programom lenne, akkor nem mennek el, mert ez az eskuvo nem lenne prioritas, de ha raerek, szivesen lennek tanuja a boldogsaguknak.
"nyilvan azert hivott meg, mert jo emlekei vannak a csaladotokrol"
Nyilván. Ismered a menyasszonyt?
Mert ha nem, akkor ez csak egy szép ábránd, és fogalmad sincs, miért hívta meg őket.
7-es, nem a feltett kerdesre valaszoltal. A kerdes az volt, hogy elmennel-e. En elmennek, ha raernek. Persze, hogy tipp volt, hogy miert lettek meghivva, de mit szamit ez.
A kerdezo szerintem nem fog elmenni, ez is az o dolga, en segiteni szerettem volna, azzal, hogy elmondom, en mit gondolok errol, hat ennyi. Ne az en velemenyem minositsd, hanem neki segits a tieddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!