Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kiséri az oltárhoz a menyasszonyt ebben az esetben?
Már Mo.-n divat az oltárhoz kísérés?
Együtt megy a pár az oltárhoz.
Szia!
Engem ugyan más okokból, de édesanyám fog az oltárhoz kísérni, de szerintem akit te szeretnél, mehetsz a vőlegénnyel, rokonnal, akár a pappal is.
Remélem segítettem!
Magyarországon is hagyomány az oltárhoz kísérés. Nincs is olyan, hogy "magyar hagyomány", mert ahány tájegység van, annyiféle szokás alakult ki. Mára ezek az internetnek köszönhetően szépen összekeveredtek, így akár egymásnak ellentmondó szokások, babonák is élnek a köztudatban. :) Itthon úgy elterjedt, hogy a vőlegényt az édesanyja kíséri, az amerikai filmekben ezzel ellentétben ő az oltárnál várakozik.
Kérdezőnek: bárki férfi rokon, aki közel áll hozzád. Lehet a testvéred, keresztapád, de akár egy jó barátod is. Bevonulhatsz a férjeddel és az édesanyáddal is akár.
Hát, ha Apum nem lehetne ott az esküvőmön, akkor én valamelyik Öcsémet kérném meg erre.
De szerintem is olyan embert válassz, aki közel áll hozzád, de akár vonulhatsz egyedül is, az is nagyon szép tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!