Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vigasztalni egy menyasszonyt akinek meghalt a vőlegénye?
Egyik barátnőmről van szó.
Nem nagyon tudok neki mit mondani mert nem tudom, hogy ő most mit érez, nem tudom átérezni szegénykémnek a fájdalmát.
Mindenképpen hagyni kell, míg az első sokkból egy kicsit magához tér. Segíteni kell neki, hogy a könnnyeit valóban elsírja, fájdalmát ne zárja magába, ne szégyellje a könnyeit. Ha most nem sírja ki magát, egész életre szóló probléma származhat belőle.
Majd valóban beszélgetni vele, engedni, hogy elmondja érzelmeit, érzéseit, és ahogyan az előző válaszoló írta, lehetőleg minél többet vele lenni.
Csinálni közös programokat, először (ha nem tiltakozik ellene) azokat a helyeket felkeresni, ahová a vőlegényével jártak, majd egyre inkább távolodni azoktól a helyektől, hogy az emlékektől is távolodni tudjon.
bocs, de ennél nagyobb hüleséget nem hallottam ...
Nem érted, hogy a vőlegénye halt meg ???
azzal tépkedni a sebeit, hogy az ő esküvőjük milyen lett volna ???!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!