Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet vigasztalni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vigasztalni egy menyasszonyt akinek meghalt a vőlegénye?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmről van szó.

Nem nagyon tudok neki mit mondani mert nem tudom, hogy ő most mit érez, nem tudom átérezni szegénykémnek a fájdalmát.

2012. máj. 20. 13:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szegény barátnőd :( szörnyű lehet....Szerintem egy nagy ölelésen kívül nem lehet nagyon mit csinálni :( meghallgatni, ha szeretne bármit is mondani és tudatni vele, hogy nagyon fontos ő neked és bármiben segítesz,amiben csak tudsz!
2012. máj. 20. 16:04
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nagyon durva privát üzenetet küld,de már nem először és más témában is.Hihetetlen mennyi gonosz ember van :((((
2012. máj. 20. 16:12
 13/33 A kérdező kommentje:
Nekem is küldtek. :(
2012. máj. 20. 16:12
 14/33 anonim ***** válasza:

nekem is küldtek

nem biztos, hogy durva

viszont elgondolkodtató

2012. máj. 20. 16:30
 15/33 anonim ***** válasza:
55%

"bocs, de ennél nagyobb hüleséget nem hallottam ...

Nem érted, hogy a vőlegénye halt meg ???

azzal tépkedni a sebeit, hogy az ő esküvőjük milyen lett volna ???!!!!!!"

Mekkora gyökér vagy! Te tudsz olvasni, és mondatot értelmezni? Sötét barom.

A barátnőd mellett kell állnod, érezze rajtad, hogy támogatod. Emberfüggő, hogy kinek mi a jó. Szerinted azt szeretné, hogy sűrűn átmenj hozzá és beszélgessetek, vagy inkább a magány lenne jobb számára? Ezt neked kell tudnod. De az a fontos, hogy mindenben támogasd. Nem kell minden nap éreztetni vele, hogy sajnálod őt, támogasd. Ha sír, öleld át és nyugtasd meg. Ez a legfontosabb.

2012. máj. 20. 16:42
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem soha senki nem tudott megvígasztalni gyászban, csak a kutyáim. Ők nem mondanak üres szavakat, baromi okos dolgokat, csak mélységesen együttéreznek.

A lehető legrosszabb ilyenkor felvidítani az illetőt. Mikor az öcsém meghalt, kolléganőm átrángatott magukhoz társasjátékozni. Ott voltak vagy 10-en, fergeteges jó hangulatban, én meg néztem az arcukat és tudtam, hogy egyszer ők is a föld alatt lesznek. Borzalmas volt. Életem egyik legszörnyűbb élménye, hogy a friss gyászomban be lettem rángatva azok közé a boldog emberek közé.

2012. máj. 20. 20:47
 17/33 anonim válasza:
Én sem javasolnám a felvidítást, legalábbis egy jó darabig biztosan nem. Helyette, ahogy mások is mondták, szerintem "ott kell lenni", vagy hogy is mondjam, nem szó szerint a nap 24 órájában, hanem, ha beszélgetni akar, akkor arra, ha csak azért, hogy legyen vele valaki, akkor azért, és ha egyedül akar maradni, akkor hagyni, de akkor is nagyon-nagyon vigyázzatok rá.
2012. máj. 22. 14:42
 18/33 anonim ***** válasza:

Törölték a választ, amire írtam!!!

5-ös válaszló

2012. máj. 22. 23:42
 19/33 anonim ***** válasza:
Megvigasztalni nem tudod,de számíthasson rád, ha bármi is van.Őszinte részvétem :(
2012. máj. 23. 14:50
 20/33 anonim ***** válasza:
Sehogy nem lehet megvigasztalni. Ez nem olyan, hogy elesik az 5 éves, bibis lesz a lába, aztán ha veszek neki egy fagyit, abbahagyja a sírást. Társ elvesztése nehéz dolog, ezzel mindenkinek maga kell megbírkóznia a saját tempójában. Pszichológus csak akkor kell, ha komplikálttá válik a gyász. A legtöbb, amit tehetsz, hogy biztosítod, hogyha beszélgetni akar róla, te mindig mellett állsz és meghallgatod. Ilyenkor tényleg nincs más gyógyír, csak az idő.
2012. máj. 25. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!