Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így az esküvőre?
Párom rokonának az esküvőjére vagyok én is hivatalos barátom által. Nem igazán ismerem a rokonságát, maximum és csak egy hét van a lagziig, viszont barátom megcsalt(ő még nem tudja hogy én tudom). :(
Elmennétek így az esküvőre vagy hagynátok ezt a társaságot?
Nagyon fáj ez a dolog, de tudom azt is hogy számítanak rám, bele vagyok kalkulálva a vendégek közé. Igazából hogyan indokolhatná meg az ember hogy mégsem vesz részt rajta? Nehéz helyzet.. segítsetek kérlek!
Ne haragudjatok, nem tudok elmenni az esküvőtökre, mert közbe jött egy családi problémám. Sok boldogságot nektek!
Majd küldesz nekik egy csecsebecsét a polcra az "ex" barátoddal.
A barátoddal meg jó lenne tisztázni a dolgokat, már ha nem tudsz neki emiatt megbocsájtani. Én nem várnék arra, hogy elmondja-e vagy nem.. az is lehet, hogy lapulni fog élete végéig.
Én tuti, hogy nem maradnék vele ezek után, de mindenkinek más az értékrendje.
Cselekedj úgy, ahogy a lelkednek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!