37 hetes terhesen elmennétek az egyik legjobb barátotok esküvőjére? Illik még olyankor esküvőre és lakodalomba menni?
Attól függ, hogyan érezném magam. Mi tavaly nem mentünk el a férjem unokatesójának az esküvőjére. Én is 37 hetes voltam, de 40 fokban nem autókáztunk 220km-t oda, majd vissza.
Persze, hogy illik. :)
Nincs messze, a lakásunktól kb fél óra kocsival é a kórház is kb annyi.
A baj, hogy már most kell szednem seduxent és magnéziumot, mert elég sokat görcsölök. (28. hétben vagyok) Sokat kellene phennem, ami a 3 éves gyerkőcöm és a nagy meleg miatt nem mindig megy. És hát már most hatalmas a hasam is. Viszont tényleg nagyon jó barátaink és nem szeretném őket megbántani. Ezért is tétovázok.
igazából azt se tudom, hogy a fiunkat vigyük-e? vagy csak ketten menhünk? Vagy csak menjen a férjem én meg maradjak itthon?
kedves utolsó
Én is 36 hetesen mentem férjhez, igaz az 2009-ben volt és áprilisban. :)
Miért ne?
Amikor a kisfiam született együtt jártam egy másik kismamával terhesgondozásra, sokat dumáltunk :) Ő a 39. hetet töltötte amikor esküvőre voltak hivatalosak. Elment, sőt, még táncolt is :) (ezt már az újszülött-osztályon beszélgettük) Vitte magával a kórházi pakkot, a papírokat és ha menni kellett volna akkor mentek volna a kórházba. Ha teheted a kisfiad viszont ne vidd el, max az esküvőre, ha van nagymama aki vigyázna rá akkor élj a lehetőséggel.
Csak úgy zárójelben: amikor az első fiam vártuk, aznap amikorra ki voltam írva moziban voltunk, másnap horgászni. (41+4 napra született meg) a kicsinél programcsászár volt, de 2 nappal előtte ismét moziban voltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!