Milyen terhes vitamint szedtek? Melyik a "legjobb"? Hogy válasszak? Terhesség tervezésénél is szedjem? Ha igen mennyivel hamarabb?
Szia!
Én a Gravidát szedtem, volt 1 listám az összes terhesvitaminról, és ebben benne volt minden abban a mennyiségben, amire szükség van! :)
Én terhesség előtt is szedtem, kb. 6hónappal teherbeesés előtt kezdtem, bár nekem 6 hónap is volt, h sikerült a babó! Szóval szerintem kezd el, ahogy nekiálltok a baba projectnek! :)
szia! nekem a gravidát ajánlották most,de én 3-ból 3x sugárban hánytam ki bevételek után 5 perccel. nem tudom mi van benne,de borzasztó,pedig már 20 hetes vagyok.
elevittel semmi gondom nem volt. ami még jó-nekem most ez vált be-a hipp natal
szeretnémm ha minél hamarabb sikerülne a teherbe esés, de nagyon félek, mert ez a hányingeres hányós heteket nem akarom, szóval nemtudom mennyit segít a terhes vitamin.
refluxos vagyok igy sokszor van hányingerem és már pánikolok mikor előjön, és gyógyszert szoktam bevenni. Régen hánytam is és annyira elegem lett, hogy inkább gyógyszert veszek be, de a babával ezt nem lehet. :(
Én Gravidát szedek, de csak azóta, hogy pozitívat teszteltem. Nekem nincs bajom tőle, persze van hányingerem, de az terhességi tünet, nálam azért sem lehet a vitamin miatt, mert csak este veszem be, és napközben is rosszul vagyok. Eddig egyszer hánytam, most vagyok 10 hetes.
Az előző - sajnos nem jó véget ért - terhességem előtt és alatt Elevitet és Femibiont szedtem, és nem tudom, hogy azoktól-e, de már az első 10 hétben nagyon híztam. Ez alkalommal eddig 30 dkg jött fel, az akár még le is mehet, mert elég ingadozó a súlyom. :)
első vagyok!
A vitamin nem hiszem, h segítene a rosszullét megelőzésén! Ha lesz, akkor sajnos viselni kell, ha szerencsés vagy, akkor elmarad! De nem a vitamin megválasztásán fog múlni! :)
sok orvos szerint elég a folsav pótlás. sztem beszélj egy dokival,mond el h refluxos vagy,és így mit tanácsol.
a hányás kellemtlen,de vannak természetes gyógymódok-homeopátia segített nekem-e miatt ne ódzkodj a babától :)
Az én dokim is azt mondta, hogy felesleges. Kérd ki a doki véleményét, mert én rá hallgattam, lebeszélt róla, hogy "ilyen hülyeségekre költsek".
Természetesen ez az ő véleménye és tényleg nem volt szükségem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!