Milyen terhes vitamint szedtek? Melyik a "legjobb"? Hogy válasszak? Terhesség tervezésénél is szedjem? Ha igen mennyivel hamarabb?
Én Femibiont szedek, a terhesség előtt csak folsavat, elég sokáig, mert 9 hónap alatt jött össze a babó. A Femibionon kívül szedek Maltofer Vol-t (vas-folsav) és Flavon Kids lekvárt 1 kanállal. Minden eredményem tökéletes. A Femibionban van jód és omega 3 zsírsav is.
35 hetes kismama
Én terhesség előtt nem szedtem terhesvitamint, mert nem terveztük előre a babát, de nagyon örülünk neki, hogy végül is így alakult :). Én a terhességem elején Elevitet szedtem, utána Hipp-natalt ittam napi 1-et, aztán az orvos mást javasolt, a Femibion-t, mert hogy abban van omega 3 zsírsav, de 1 hónapig szedtem csak, mert baromi drága, így átváltottam LadeeVit-re, amiben szintén van omega 3, de olcsóbb kicsivel. Nekem mindegyik gyógyszer bevált amúgy.
30hkm
nekünk 3 hónap után jött össze a baba a teherbeesés előtt 1 hónappal kezdtem el a Femibiont én meg vagyok elégedve vele nagyon.
36. hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!