Kedves kismamák! Melyik terhes- és szoptatós párna a legjobb? Nem tudom milyet vegyek, ha van ötlet hogy hol érdemes venni vagy rendelni szívesen fogadom a tanácsokat. Úgy hallottam van tönkölypelyvás és mikrogyöngyös, és méretben is több fajta.
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 17:03
1/4 anonim válasza:
Nekem mikrogyönygös van, a szopiparna.hu-n rendeltem, kisfiam 1 éves koráig azon szopizott, pihent, nagyon jól ki tudtuk használni.
27 hetes + 21 hós
2/4 anonim válasza:
Hát én is a szopipárnáról rendeltem, mikrogyöngyöst teljesen jó, én imádom nagyon a fiam azon aluszkált kicsinek, terhesen meg most legjobb haverom, mindig épp ott támaszt ahol kell.
Viszont a barátnőm meg a teszveszen rendelt egy csajszitól 3500 ft-ért és dettó ugyanolyan jó mint az én szopipárnásom ami meg drágább volt már 2 éve is...
3/4 anonim válasza:
jaj még vmi a 17.16-os vagyok...ahonnan semmiképp nem éri meg venni az sztem az ilyen Kenguru Gold meg Brendon baba boltok mert 12 ezer meg egyéb elrugaszkodott összegeket kérnek értük, és semmivel se tudnak többet!!
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! A teszveszen, meg vaterán azért meg kell nézni, hogy mit veszel, mert ráírják a huzatra, hogy 100% pamut, aztán közbe egy vékony sz.., bolyhosodó kevertszálas anyag. Mi is a szopiparna.hun vettük, és nem ugyanaz mint a teszveszes, és ráadásul még egy év teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát is adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!