Melyik popsikenőcs a legjobb?
Figyelt kérdés
Bementünk a kórházba, ahol szülni fogok, megnézni, hogy mit kell bevinni a babának, amit ott nem adnak. Írták a popsikenőcsöt is, amit úgy tudom, hogy orvos írna fel eredetileg. Milyen kenőcsöt javasoltok elsőnek? Esetleg valakinek tapasztalat?
30hkm
2012. máj. 26. 23:31
1/16 anonim válasza:
Mi egy sima tégelyes gyógyszertárit használunk, helyben keverik és nagyon jó, néha még magamra is használom.. :))
2/16 anonim válasza:
Tényleg a gyógyszertári a legjobb, de esetleg sudocrem, neogranormon vagy bepanthen is jó. Nekem a Neogranormon vált be legjobban az utóbbiak közül.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy a gyógyszertári a legjobb, de én arra lennék kíváncsi, hogy mit vegyek legelsőnek, amit beviszek a kórházba? Mert gondolom, a doki nem ír fel előre popsikenőcsöt, amíg még nem született meg a baba.
2012. máj. 26. 23:47
5/16 anonim válasza:
Én már csak körömvirág krémet használok a lányomnak. Mindenhová azt kenem. Gyógynövényboltban veszem. De a kórházba mindenképpen gyógyszertárit vigyél. Akkor még nagyon érzékeny a babák bőre. Mellesleg az a legolcsóbb! :-)
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mikor érdemes szülés előtt felíratni az orvossal kenőcsöt?
2012. máj. 26. 23:52
7/16 anonim válasza:
Nem gyógyszertárasból én is a neogranormont szeretem a legjobban, de attól az egész gyerek illatozik :) Én szülés után kaptam egy nagy pakk receptet, de az egyik barátnőm már szülés előtt elkérte az orvostól, szóval szerintem próbáld meg. De akkor már az a legkényelmesebb, ha mindent felíratsz egyszerre, hogy ne kelljen szülés után ezzel babrálni :)
8/16 anonim válasza:
Ja és elvileg 90 nappal szülés előtt kezdik el felírni, mert addig érvényes a recept. Szóval te már mehetsz érte. A popsikenőcs kb örökre eláll, ha nyugodtabb vagy attól, hogy már megvan a recept és a krém, akkor akár most is kiválthatod. (De emiatt ne legyenek azért álmatlan éjszakáid, ha valami miatt nem tudsz popsikenőcsöt vinni akkor sem fogják hagyni, hogy a baba feneke páviánpirosba váltson)
9/16 anonim válasza:
Én a weledára esküszöm. Ebből két féle van, az egyik amivel csak úgy bekened, ha kenős van, és félsz, h kipirosodik a bőre, a másik pedig a cinkes, ez kifejezetten piros popsira van, valami állati jó termék, 2-3 kenés és nyoma sincs a pirosságnak. Egy tubus kb fél évig elég, csak természetes összetevőket tartalmaz, tele van hatóanyaggal, nyugtat ápol véd. Dm, ben gyógyszertárban és bioboltban lehet kapni, olyan 1800ft körül van.
10/16 anonim válasza:
A foreveres Aloe Propolis Creme a legjobb, vagy amit előttem is írtak, a Weleda. Minden másban - a gyógyszertáriban is - mindenféle káros adalék van. A neogranormon és társai meg végképp vegyi üzem, a házba se engedem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!