Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik popsikenőcs a legjobb?

Melyik popsikenőcs a legjobb?

Figyelt kérdés

Bementünk a kórházba, ahol szülni fogok, megnézni, hogy mit kell bevinni a babának, amit ott nem adnak. Írták a popsikenőcsöt is, amit úgy tudom, hogy orvos írna fel eredetileg. Milyen kenőcsöt javasoltok elsőnek? Esetleg valakinek tapasztalat?

30hkm

2012. máj. 26. 23:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi egy sima tégelyes gyógyszertárit használunk, helyben keverik és nagyon jó, néha még magamra is használom.. :))
2012. máj. 26. 23:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Tényleg a gyógyszertári a legjobb, de esetleg sudocrem, neogranormon vagy bepanthen is jó. Nekem a Neogranormon vált be legjobban az utóbbiak közül.
2012. máj. 26. 23:43
 3/16 anonim ***** válasza:
A gyógyszertári.
2012. máj. 26. 23:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy a gyógyszertári a legjobb, de én arra lennék kíváncsi, hogy mit vegyek legelsőnek, amit beviszek a kórházba? Mert gondolom, a doki nem ír fel előre popsikenőcsöt, amíg még nem született meg a baba.
2012. máj. 26. 23:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Én már csak körömvirág krémet használok a lányomnak. Mindenhová azt kenem. Gyógynövényboltban veszem. De a kórházba mindenképpen gyógyszertárit vigyél. Akkor még nagyon érzékeny a babák bőre. Mellesleg az a legolcsóbb! :-)
2012. máj. 26. 23:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mikor érdemes szülés előtt felíratni az orvossal kenőcsöt?
2012. máj. 26. 23:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem gyógyszertárasból én is a neogranormont szeretem a legjobban, de attól az egész gyerek illatozik :) Én szülés után kaptam egy nagy pakk receptet, de az egyik barátnőm már szülés előtt elkérte az orvostól, szóval szerintem próbáld meg. De akkor már az a legkényelmesebb, ha mindent felíratsz egyszerre, hogy ne kelljen szülés után ezzel babrálni :)
2012. máj. 27. 00:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Ja és elvileg 90 nappal szülés előtt kezdik el felírni, mert addig érvényes a recept. Szóval te már mehetsz érte. A popsikenőcs kb örökre eláll, ha nyugodtabb vagy attól, hogy már megvan a recept és a krém, akkor akár most is kiválthatod. (De emiatt ne legyenek azért álmatlan éjszakáid, ha valami miatt nem tudsz popsikenőcsöt vinni akkor sem fogják hagyni, hogy a baba feneke páviánpirosba váltson)
2012. máj. 27. 00:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Én a weledára esküszöm. Ebből két féle van, az egyik amivel csak úgy bekened, ha kenős van, és félsz, h kipirosodik a bőre, a másik pedig a cinkes, ez kifejezetten piros popsira van, valami állati jó termék, 2-3 kenés és nyoma sincs a pirosságnak. Egy tubus kb fél évig elég, csak természetes összetevőket tartalmaz, tele van hatóanyaggal, nyugtat ápol véd. Dm, ben gyógyszertárban és bioboltban lehet kapni, olyan 1800ft körül van.
2012. máj. 27. 01:17
 10/16 anonim ***** válasza:
A foreveres Aloe Propolis Creme a legjobb, vagy amit előttem is írtak, a Weleda. Minden másban - a gyógyszertáriban is - mindenféle káros adalék van. A neogranormon és társai meg végképp vegyi üzem, a házba se engedem be.
2012. máj. 27. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!