Egyedül elmennétek egy esküvőre?
Figyelj..
egyedül elég sokminden nehéz és unalmas.
de ha kihagyod az esküvőt azzal azt jelzed h nagy ívbe lexarod a rokonságod.. így idővel ők is ugyanezttennék veled.
jól tetted hogy elmentél.. de kellet volna melléd vki akivel jólérzed magad.
erre van a coca cola reklámja: "együtt finomabb"
nemtom hogy jön ide.. de remélem érted:)
De legaláb tudod hogy hogy lenne jo neked legközelebb:)
Utólag belegondolva, jobb lett volna ha egyedül megyek az esküvőmre!!!
Viccet félretéve, az esküvőm 240 kilométerre volt, amit úgy is felfoghattam, ez egy kirándulás lesz. A másik probléma az volt, hogy ott egy esküvő, számtalan hagyományt rejt magába, ilyen, hogy végigmennek a falun és piszok sokat piálnak, mondtam én autóval megyek, viszem a leendő feleségemet és a két tanút, hogy nehogy eltévedjünk!! Cirka félóra alatt lezajlottak az események, a háznál ettünk egy vacsorát és javaslatomra, hogy 8 órakor szoktam lefeküdni, 9-ig még fennmaradtam, hátha valakit talicskán kell hazatolni, de szerencsére nem, így nászútra az ágyba mentem! Nem másnaposan, másnap (helyesen!) kocsiba ültünk és egy másik úton 260 km kirándulást tettünk a szarvasi arborétumba! Két hét múlva az asszonynak eszébe jutott, hogy hazamegy a mamához!! Én levettem a polcról egy könyvet és megkérdezte mit olvasol? Nézem a menetrendet, nehogy lekésd a vonatot!!! Ez nagy hiba volt azóta nem Ő akar elmenni, hanem engem akar kirúgni, de aztán az anyós látogatása megoldotta a problémát, mert
természetesen összevesztek valaki, valószínű miattam!!!!!
Tévedés lenne azt hinni, hogy rossz volt a házasságunk, végtére még akkor sem akart hazamenni, amikor a gyereket műtötték az ország túlsó végén, és a második már útban volt, azzal nyugtattam meg ott szülsz, ahol te születtél!!!!! Nem folytatom, már több mint 40 év telt el, soha nem veszekedtünk, (csak Ő volt néha harcias!!)
Kirándulás, vagy esküvő? Lenne egy javaslatom, most menjetek el a rokonsággal kirándulni, esküvő után menjetek ti is nászútra és ott kibeszélgethetitek magatokat, míg a férfiak tütükézés közben eldöntik, ki járt jobban!!!!! (Szerintem a NŐK!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!