Elmennétek esküvőre azon a napon amikorra ki vagytok írva?
Szia, hát...ez nehéz kérdés, de én nem kockáztatnám meg! De lehet hogy előtte vagy utána indul be a szülés, de ezt nem lehet tudni, szóval én nem mennék!
Boldog új évet! :)
Én az államvizsgámra is elmentem. Igaz ott egyből behívtak elsőnek, figyelembe vették, hogy bármelyik percben szülhetek. Az más kérdés volt, hogy rá 5 nappal szültem császárral.
Egyébként nagyon kevés kismama szül a kiírt napon.
Én elmennék, mert jól érzem magam, de úgy, hogy az autóba bekészíteném a korházi csomagot:-)!
39hkm
Én elmennék, bár attól függ, hogy kinek az esküvője, azaz mennyire fontos illető a számomra.
A babáknak csak nagyon kevés százaléka jön a kiírt időpontban, úgyhogy lehet akkorra már rég anyuka leszel.
Minden esetre jelezném a menyasszony/vőlegénynek, hogy mi a helyzet, hogy ne legyen sértődés.
Én simán elmennék, szerintem a terhesség miatt nem kell burokban élni. Én a kiírás napján adtam el a lakásomat, ügyvédnél voltam, bankban, majd földhivatalban még aznap. 12 nappal később szültem, spontán :)
Szerintem nyugodtan menj el, érezd jól magad, ha fáradt vagy, menjetek haza, biztosan megértik, ha hamarabb leléptek, mint ahogy szokás! Azért a biztonság kedvéért a kórházi csomagot vidd magaddal!
Jó szórakozást, és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!