Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek esküvőre azon a...

Elmennétek esküvőre azon a napon amikorra ki vagytok írva?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Szia, hát...ez nehéz kérdés, de én nem kockáztatnám meg! De lehet hogy előtte vagy utána indul be a szülés, de ezt nem lehet tudni, szóval én nem mennék!

Boldog új évet! :)

2011. dec. 30. 21:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha addigra nem szülnék meg akkor simán..max nem ugrálnék annyira :) (persze fájásokkal nem indulnék el)
2011. dec. 30. 21:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az államvizsgámra is elmentem. Igaz ott egyből behívtak elsőnek, figyelembe vették, hogy bármelyik percben szülhetek. Az más kérdés volt, hogy rá 5 nappal szültem császárral.

Egyébként nagyon kevés kismama szül a kiírt napon.

2011. dec. 30. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék, mert jól érzem magam, de úgy, hogy az autóba bekészíteném a korházi csomagot:-)!

39hkm

2011. dec. 30. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék, bár attól függ, hogy kinek az esküvője, azaz mennyire fontos illető a számomra.

A babáknak csak nagyon kevés százaléka jön a kiírt időpontban, úgyhogy lehet akkorra már rég anyuka leszel.

Minden esetre jelezném a menyasszony/vőlegénynek, hogy mi a helyzet, hogy ne legyen sértődés.

2011. dec. 30. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elmehetsz,csak ahogy már írták a kórházi csomagot készítsétek be az autóba.
2011. dec. 30. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mernék elindulni, talán, mert a mislányom épp a kiírt napon születet, első fájástól 4 óra telt el, mire meglett. :-)
2011. dec. 30. 22:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék. Már ha addig még nem szülnék meg. :) Max nem táncolnék, vagy csak finoman. Ha meg akkor indul be a szülés, akkor is van idő szépen elköszönni, és elindulni a körházba. Azért az elején még nincsenek olyan durva görcsök.
2011. dec. 30. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én simán elmennék, szerintem a terhesség miatt nem kell burokban élni. Én a kiírás napján adtam el a lakásomat, ügyvédnél voltam, bankban, majd földhivatalban még aznap. 12 nappal később szültem, spontán :)

Szerintem nyugodtan menj el, érezd jól magad, ha fáradt vagy, menjetek haza, biztosan megértik, ha hamarabb leléptek, mint ahogy szokás! Azért a biztonság kedvéért a kórházi csomagot vidd magaddal!

Jó szórakozást, és könnyű szülést kívánok!

2011. dec. 30. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ,hogy milyen messzire!
2011. dec. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!