8 hetes babával elmennétek esküvőre? Barátaink esküvője lesz, ott ahol lakunk. (pár utcával arréb, tehát utazni nem kell) Tanácstalan vagyok, h ilyen picivel el menjek-e?
Ha magamból indulok ki, én nem mentem volna el a 8 hetesemmel egy esküvőre. Szerintem ahhoz még pici, túl nagy felhajtás az még neki. Ha közel van, inkább ugorjatok át és a babát bízzátok egy családtagra, onnan haza tudsz ugrani hamar, ha etetni kell vagy bármi van!
Persze mindenki másképp gondolja biztos, de túl picike még egy "bulihoz" és a sok ismeretlen archoz. 11 hós baba anyuja
Szia!
Nekünk 12 hetes volt, amikor először voltunk esküvőn, anyuékkal mentünk, foglaltunk szobát, ahova el tudtunk vonulni, ha kellett. Viszont a buli részén nem volt már ott a baba.
Nektek annyival könnyebb, hogy bármikor haza tudtok ugrani, mert közel lesztek. Menjetek el, aztán majd meglátod, hogyan bírjátok.
Mi 2 hónaposan vittük esküvőre a picit. Kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, de unokatesóm volt, így sajnos muszáj volt. A mai napig átkozom azt a napot, mai fejjel inkább állnám a sértődéseket és nem vinném el.
De talán úgy,h. közel lesz az esküvő, könnyít a helyzeten. Viszont magára a lagzira szerintem ne vidd el (zene, hangoskodás, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!