Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti elmennétek így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti elmennétek így egy buliba? (tanácstalan vagyok) /lenn sztori/

Figyelt kérdés

Van 1 sráv akit még nem olyan rég ismerek(leendő gitárosunk lesz) 2Xvolt eddig próbán és 1Xtalálkoztunk csak mi ketten...

még 1ikőnk sem adott nyilvánvaló jelet,h. szeretene e többet a másiknál(csak mint irtam 1X találkoztunk kettesben és néha sms váltás)

Én most szervezek 1 bulit(sátrazást) és lennénk ugy 15en, de sajnos ez a srác nem ismeri a barátaim:(

Szerintetek igy elhivjam?hogy még mi sem ismerjük ugy 1mást és ő meg senkit onnan rajtam kívül...

Srácok ti igy elmennétek 1 egész napos buliba?

2009. aug. 8. 22:44
 1/6 anonim válasza:
94%
miért ne..
2009. aug. 8. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Peerszee nyugodtan hívd el max nemet mondd minden esetre sok szerencsét:)
2009. aug. 8. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
ne hívd el. neked vele kellene foglalkoznod a barátaid helyett mivel ő nem ismeri őket így ez neked nem lenne rendes szórakozás. az új barátságot máshol kell bemelegíteni, kettesben.
2009. aug. 8. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan elhivhatod, ha olyan a szemelyisege, akkor megtalalja a helyet a tarsasagban. Viszont ha biztosabbra akarsz menni, akkor probalj valaki olyat keresni, 1-2 embert, akiket ismer, es hivd el oket is. Igy nagyobb esellyel mond igent, nemis neked kell vele vegig foglalkozni, ha esetleg olyan szemelyiseg lenne, de megis ottvan, barmikor beszelhetsz vele. Vagy akar neki is mondhatod, hogy elhivhatja 1-2 baratjat. 15 embernel 1-2 plusz bulizo mar ugyse szamit.
2009. aug. 10. 17:19
 5/6 anonim válasza:

Szerintem elhivhatod :)

Csak figyelj rá is.. ha jófej ugyis hamar beilleszkedik :P

Sok sikert :)

2009. aug. 10. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:

ha egy huron pendul a havereiddel, ugy gondolod h jol ki fognak jonni es ti is meg o is baratsagos, konnyen szocializalodik akkor esetleg. de maskepp kinos lesz h folyton kozte es a barataid kozott rohangalj mivel o nem ismer senkit, sose ulhetsz ott ahol epp szeretnel, lehet h megsertesz vkit h nem vele vagy, kimaradsz a legnagyobb poenbol mert az uj pasival vagy vagy az elso csok kozben feltunnek a havereid rohogve. szoval szerintem nem a legjobb otlet.

de ha ugy gondolod h konnyen beilleszkedik es a haveried is kedvelik megprobalhatod. ha viszont fix, regi es osszeszokott barati korrol van szo inkabb ne, kivulallonak fogja erezni magat mert nem ismeri a poenokat, vegig jopofizni kell h megkedveljek, szoval nem biztos h jol fogja erezni magat.

na meg attol is fugg h mit akarsz tole? osszejonni vele? mert akkor inkabb varj. baratkozni es bemutatni a tarsasagnak a leendo banda tagot? akkor hivjad.

2009. aug. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!