Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti elmennétek így egy buliba? (tanácstalan vagyok) /lenn sztori/
Van 1 sráv akit még nem olyan rég ismerek(leendő gitárosunk lesz) 2Xvolt eddig próbán és 1Xtalálkoztunk csak mi ketten...
még 1ikőnk sem adott nyilvánvaló jelet,h. szeretene e többet a másiknál(csak mint irtam 1X találkoztunk kettesben és néha sms váltás)
Én most szervezek 1 bulit(sátrazást) és lennénk ugy 15en, de sajnos ez a srác nem ismeri a barátaim:(
Szerintetek igy elhivjam?hogy még mi sem ismerjük ugy 1mást és ő meg senkit onnan rajtam kívül...
Srácok ti igy elmennétek 1 egész napos buliba?
Szerintem elhivhatod :)
Csak figyelj rá is.. ha jófej ugyis hamar beilleszkedik :P
Sok sikert :)
ha egy huron pendul a havereiddel, ugy gondolod h jol ki fognak jonni es ti is meg o is baratsagos, konnyen szocializalodik akkor esetleg. de maskepp kinos lesz h folyton kozte es a barataid kozott rohangalj mivel o nem ismer senkit, sose ulhetsz ott ahol epp szeretnel, lehet h megsertesz vkit h nem vele vagy, kimaradsz a legnagyobb poenbol mert az uj pasival vagy vagy az elso csok kozben feltunnek a havereid rohogve. szoval szerintem nem a legjobb otlet.
de ha ugy gondolod h konnyen beilleszkedik es a haveried is kedvelik megprobalhatod. ha viszont fix, regi es osszeszokott barati korrol van szo inkabb ne, kivulallonak fogja erezni magat mert nem ismeri a poenokat, vegig jopofizni kell h megkedveljek, szoval nem biztos h jol fogja erezni magat.
na meg attol is fugg h mit akarsz tole? osszejonni vele? mert akkor inkabb varj. baratkozni es bemutatni a tarsasagnak a leendo banda tagot? akkor hivjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!