Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek így esküvőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek így esküvőre? Temetés után nem sokkal?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a nagyapám temetése jövő héten barátnőmmel esküvőre ( lakodalomba) vagyunk hivatalosak. Ő és a családja ahová engem is hívtak. Ti elmennétek?
2011. aug. 6. 10:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%
Én igen!Mert születünk és meghalunk,ez a természet rendje. Az élet pedig megy tovább,akár milyen fájdalmas is egy rokon,barát elvesztése.
2011. aug. 6. 10:21
 2/28 Fedi88 válasza:
73%
Nehéz kérdés, szerintem nem ezen múlik az hogy meggyászolod e rendesen nagyapádat. Ezt neked kell érezni hogy tudsz e a lagzin kikapcsolni és nem érzel bűntudatot mert szerintem nincs miért, sajnos ez a világ rendje hogy egyszer mindenkinek eljön az utolsó óra de az élet megy tovább. Egy szó mint száz, ha elég erősnek érzed magad és belül el tudod rendezni a gyászt menj el a lagziba.
2011. aug. 6. 10:23
 3/28 anonim ***** válasza:
61%
Egyetértek, ez az élet rendje.Különösen ha már meg is volt a temetés,akkor az már úgymond egy lezárt dolog,persze magadban még le kell zárnod,de menj el az esküvőre, az is egy jó alkalom,hogy kikapcsolj!
2011. aug. 6. 10:24
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ, neked van-e kedved elmenni. Ha lelkileg nagyon megviselt vagy, akkor megértik, hogy nem mentek. De ezt mondd le időben, mivel fejenként szoktak fizetni az esküvői ebédért, kajáért, stb.

Mivel jóval előbb leszerveztétek az esküvőt, a haláleset váratlan, és akár kellemetlenséget is okozhatsz, ha nem mész el, így szerintem is menjetek nyugodtan. Nem beszélve arról, hogy ez a nap megismételhetetlen a barátnőd életében, és nem véletlen szeretné, ha te is ott lennél.

Senki se fog megszólni miatta.

2011. aug. 6. 10:25
 5/28 A kérdező kommentje:
a szüleim szerint nem illik.. de nem szólnak bele elvégre 24 vagyok.
2011. aug. 6. 10:28
 6/28 anonim ***** válasza:
54%
Én nem mennék.Nem azért mert nem illik,hanem mert Én úgy érzem,hogy nem akarok menni..2006-ban pont így történt Velem is,Nagymamám halt meg,rá következő hétre pedig lakodalom volt a férjem családjában.Nem mentem,nem volt kedvem,nem éreztem úgy,hogy ott a helyem..érted..Nem volt belőle semmi baj,teljesen megértették,tudták hogy mit éreztem...
2011. aug. 6. 10:33
 7/28 anonim ***** válasza:
38%
Én nem mennék. Mondjuk én úgy nőttem fel, hogy nem köpök a szokásokra és hát elmenni mulatni egy héttel egy közeli rokon temetése után nekem morbid tök mindegy mi a természet rendje.
2011. aug. 6. 10:39
 8/28 anonim ***** válasza:
59%

El, természetesen.

Barátnőd és párja tartozik a jövődhöz.

Illik nem illik...ugyan már.

Nem az lenne a lényeges, hogy leszarom-e a hagyományt, valami elvi dolgot, hanem hogy leszarom-e az életet.

2011. aug. 6. 10:45
 9/28 anonim ***** válasza:
64%
Nézd, nagypapa gondolom már 20 éves volt. Persze, meggyászolja az ember, de azért mégis más,mintha az 50 éves anyukáját veszíti el valaki. Az én nagyim 93 évesen halt meg. Igazából számítottunk rá. Persze rossz volt, sírtunk, de már a temetés után sem volt az a halálvége hangulat. Hosszú, boldog élete volt a gyerekeivel, unokáival. Még apukám is fel tudta így fogni. Szóval ha rá egy vagy két hétre a barátnőm lagzija lett volna én elmentem volna!
2011. aug. 6. 10:46
 10/28 anonim ***** válasza:
69%

Minden további nélkül elmennék. Az élet rendje a halál, mindannyian meg fogunk halni, ezt nem lehet kivédeni. Nem is kell.

Érezd jól magad.

2011. aug. 6. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!