Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek így esküvőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek így esküvőre? Temetés után nem sokkal?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a nagyapám temetése jövő héten barátnőmmel esküvőre ( lakodalomba) vagyunk hivatalosak. Ő és a családja ahová engem is hívtak. Ti elmennétek?
2011. aug. 6. 10:16
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Mindenkit megkérek, hogy nem itt acsarkodjatok.

a többieknek köszönm

2011. aug. 6. 13:15
 22/28 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom fontos volt számodra a nagypapád, ha ez a kérdés számodra egyáltalán felmerül.

Most képzeld el, hogy ő most lát téged és üzenhetne neked, vajon mit szólna?

1.

Kedves Unokám!

Maradj csak otthon, nehogy már jól érezd magad, mikor én most távoztam el közületek, egyébként is fiatal vagy még, lesz időd bőven bulizni.

Vagy...

2.

Kedves Unokám!

Ne rágódj a múlton, megmásítani már úgyse tudod.

Emlékezz a szépre, jóra és lépj tovább!

Menj és érezd jól magad, hisz az élet oly rövid.

És, ha kérhetek valamit, igyál egyet helyettem is!

Azt hiszem elég egyértelmű választ adtam. Jó szórakozást!

2011. aug. 6. 14:21
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha úgy érzed, hogy kedved van hozzá, menj csak el, a nagypapád nem haragudna érte. Azt akarná, hogy lépj tovább és legyél boldog!
2011. aug. 6. 18:24
 24/28 anonim válasza:
96%
Hát én nem tudom de sajnos én is most vesztetem el a nagypapámat július 30-án.Én biztos nem mennék én nem tudnám magam jól érezni.De ezt te tudod,hogy neked,hogy jó de én otthon maradnák a helyedbe.
2011. aug. 7. 23:20
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem mennek csak akkor ha tanunak hivnak vagy valamilyen szerepet kell ott betoltenem. A legtobben ott nem is ismernek teged. Minek mennel oda szorakozni idegenekkel? A baratnod azt hiszi hogy mulatassal elveszi a szomoru kedvedet (ha szomoru vagy). Koszond meg es udvariasan mondd le. Ha nem vagy szomoru akkor teged nem nagyon razott meg a nagyapad halala, es ugyis azt csinalsz amit akarsz ha ezen gondolkodnod kell.
2011. aug. 12. 05:42
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem megyek.
2011. aug. 12. 08:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem mennék el csak esetleg az esküvőre, de a lakodalomba nem.Egyébként is mindenkit csak egyszer gyászolunk meg, persze attól is függ mennyire szerettétek egymást és mennyire viselt meg a távozása.
2011. dec. 30. 21:55
 28/28 anonim válasza:

Ezek azok a dolgok, amikor választani kell, felnőtt fejjel!!!

Nálunk és a feleségemnél is több temetés között volt a lakodalom, és hogy

áthidaljuk a nehézségeket, ezért szűkítettem le a "bulit!!"

A temetés és az esküvő között nem sok a különbség, nincs bohóckodásnak helye, aki odamegy ne az ivás, hanem az együttérzés legyen a fontos és

ez minden körülmények között megoldható, kultúra kérdése!!!!!

Ha mindent figyelembe vennénk házasság sose lenne!!!!!!

2024. márc. 24. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!