Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennétek erre az esküvőre?

Elmennétek erre az esküvőre?

Figyelt kérdés

A vőlegény egy régi barát, akivel kb 4 éve szakadt meg a kapcsolat. Azelőtt nagyon jó barátok voltunk, együtt jártunk szórakozni. Egy időben még udvarolt is nekem. Aztán megszakadt a kapcsolat, mert neki is lett párja, nekem is, én elmentem egy másik városba tanulni, ő pedig a munkája miatt került máshova.

A 4 év alatt csupán párszor találkoztunk futólag, akkor jól elbeszélgettünk a régi időkről. Idén nyáron lesz az esküvője, kaptunk meghívót a párommal.

Ezeket tudva ti elmennétek a lagzira? (nem tudok dönteni...)

2011. júl. 5. 13:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Szóval a barát részt nem fejtettem ki eléggé: szinte sülve-főve együtt voltunk mikor szórakozni mentünk, tehát nagyon jól voltunk.
2011. júl. 5. 13:11
 2/9 Niburta ***** válasza:
100%
Ha a jelenlegi párodnak nincs kifogása ellene, miért ne? Kedves tőle, hogy elhívott. A helyedben elmennék, ha a kedvesem is szívesen jönne.
2011. júl. 5. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Van olyan barátja a páromnak, akivel 6 éve nem találkoztak. Meghívtuk őket a mi esküvőnkre. Előtte nap lejöttek segíteni, és úgy beszélgettek, mintha csak pár napja látták volna egymást.

2011. júl. 5. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék, végül is régi barát, ahogy említetted. Más kérdés, hogy az élet úgy hozta, hogy nem maradtatok egy közösségben.

Kedves gesztus tőle, hogy meghívott titeket is :)))

2011. júl. 5. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván nem véletlenül gondolt rád egy számára ilyen fontos napon!
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örülnék a meghívásnak és elmennék. Hiszen ezek szerint még mindig a barátjának számítasz:)

Bár nem pontosan értem,ohgy csak az esküvőre vgay magára a vacsira is meghívott-e, de én lemennék.

7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok a kérdésben egy érvet sem, amiért ne mehetnél...persze, hogy mennék.
2011. júl. 5. 13:16
 8/9 A kérdező kommentje:
A vacsira is meghívtak és a páromnak nincs kifogása ellene. Majd leírom, hogy én mi felé hajlottam a kérdés kiírása előtt.
2011. júl. 5. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon örülnék neki, hogy ennyi idő után is gondol rám és meghív a "nagy napjára", tehát valahol még fontos vagy neki! Szerintem ez egy nagyon jó dolog és biztosan elmennék! :)
2011. júl. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!