Elmennétek erre az esküvőre?
A vőlegény egy régi barát, akivel kb 4 éve szakadt meg a kapcsolat. Azelőtt nagyon jó barátok voltunk, együtt jártunk szórakozni. Egy időben még udvarolt is nekem. Aztán megszakadt a kapcsolat, mert neki is lett párja, nekem is, én elmentem egy másik városba tanulni, ő pedig a munkája miatt került máshova.
A 4 év alatt csupán párszor találkoztunk futólag, akkor jól elbeszélgettünk a régi időkről. Idén nyáron lesz az esküvője, kaptunk meghívót a párommal.
Ezeket tudva ti elmennétek a lagzira? (nem tudok dönteni...)
Igen!
Van olyan barátja a páromnak, akivel 6 éve nem találkoztak. Meghívtuk őket a mi esküvőnkre. Előtte nap lejöttek segíteni, és úgy beszélgettek, mintha csak pár napja látták volna egymást.
Én elmennék, végül is régi barát, ahogy említetted. Más kérdés, hogy az élet úgy hozta, hogy nem maradtatok egy közösségben.
Kedves gesztus tőle, hogy meghívott titeket is :)))
Én nagyon örülnék a meghívásnak és elmennék. Hiszen ezek szerint még mindig a barátjának számítasz:)
Bár nem pontosan értem,ohgy csak az esküvőre vgay magára a vacsira is meghívott-e, de én lemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!