Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így az esküvőre?
Párom rokonának az esküvőjére vagyok én is hivatalos barátom által. Nem igazán ismerem a rokonságát, maximum és csak egy hét van a lagziig, viszont barátom megcsalt(ő még nem tudja hogy én tudom). :(
Elmennétek így az esküvőre vagy hagynátok ezt a társaságot?
Nagyon fáj ez a dolog, de tudom azt is hogy számítanak rám, bele vagyok kalkulálva a vendégek közé. Igazából hogyan indokolhatná meg az ember hogy mégsem vesz részt rajta? Nehéz helyzet.. segítsetek kérlek!
A döntés mint mindig a te kezedbe van..
De ha rám halgatsz akkor szakítasz vele mégmielőtt eljönne az esküvő ideje..
Tudom igen fájdalmas dolog ha valakivel egy életre megkell szakítani a kapcsolatot. De az nemhelyes hogy Kitartasz mellette miközbe tudod hogy egy szerelmi háromszög.
Szakíts vele.. habár egy ideig magadalatt leszel de nem maradhatsz tehetetlen.
Tedd amit jónak látsz.
De kívánom neked hogy hamar talpra álj.
A mi esküvőnkre is bele volt kalkulálva jó pár ember,akik elfogadták a meghívást,mondták,hogy persze ott lesznek,aztán közbe mégis csak elfelejtettek szólni,hogy nem.
Pedig elötte egy héttel visszakérdeztem tőlük,hogy akkor jönnek-e,dehát nem jöttek.
A vacsorájukat természetesen ki kellett fizetni,hiszen az étterem fözött rájuk is.
Szóval a költségeken ne aggódj.
Nem kell magyarázkodni,állj eléjük és mondd meg,hogy sajnos váratlan esemény jött közbe,ezutón közlöd,hogy sajnos nem mész.Gratulálj nekik,kívánj sok boldogságot,meg a barátodnak is,majd távozz angolosan.
Jaj, nagyon sajnálom. :( De inkább a szingi élet, mint egy ilyen disznó! Mindenek előtt sürgősen tálalj ki neki, és küld el a búsba.
Az ifjú párnak pedig szerintem is érdemes lenne elmondanod, hogy "Bocsássatok meg, de most szakítottam a párommal, és nem érzem helyesnek, hogy így is megjelenjek az esküvőtökön. De sok-sok boldogságot kívánok!" És adj Nekik valami apróságot, esetleg postázz dísztáviratot, de mindenképpen szólj, hogy nem mész. Felesleges költségekbe ne verd szegényeket, mert nem Ők tehetnek arról, hogy a barátod egy hűtlen fráter.
Kívánom, hogy gyorsan ess túl a kritikus időszakon, és legyél nagyon boldog! :)
Csak nekem tűnt fel, hogy a kérdező amúgy nem is ismeri az ifjú párt?
Szerintem dobd ki a pasidat, úgyis ő van meghívva, mivel ő a rokon, téged meg nem is ismernek, te csak a kísérő lettél volna, a pasid iránti jóságból, hogy "a Pistike hadd hozza a barátnőjét. Az ki? Nem tudom, de hát ne jöjjön magában a Pistike."
Aztán az ő baja, azt csinál, amit akar, max. magában megy, neked ehhez az egészhez semmi közöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!