Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek az esküvőre, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek az esküvőre, ha elleneznétek a házasságot? 19 éves párról van szó.

Figyelt kérdés

A volt tanítványom meghívott az esküvőjére, amit a nyáron tartanak. Ő is és a lány is 19 évesek, most kezdték az egyetemet. Gondolom azért kapkodnak ennyire, mert becsúszott a gyerek, ha jól tudom, ősszel születik majd. Hihetetlenül ellenzem ezt az egészet, főként mert a fiút sem úgy ismerem, mint egy felelősségteljes, összeszedett, családalapításra kész embert. Nem tudom, elmenjek-e az esküvőre így. Vagy ez nem számít? Ti mit tennétek a helyemben?

Meg még (mivel ezen az oldalon valahogy ez mindig szóba jön) annyit, amiért szintén ellenzem a dolgot,hogy mivel még tanulnak, a fiú szülei pénzéből, a lány szülei által vásárolt lakásban fognak élni. Ti mit gondoltok erről az egész helyzetről?

És elmennétek az esküvőre?

Köszönöm, aki válaszol.

2013. jan. 8. 19:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%
Te csak a tanáruk vagy. De ha nem jó szívvel kívánnál nekik boldogságot, akkor inkább ne menj el.
2013. jan. 8. 19:58
 2/27 anonim ***** válasza:
96%

Miért milyennek ismered a fiatalembert?Esetleg csak messziről,rég találkoztál vele?Változhatott azóta.

Ez nem számít,ha meghívtak biztos nem csak megtűrt személyként tekint(enek) rád.Menj el szerintem,hogy házasodnak az meg az ő döntésük.

2013. jan. 8. 19:59
 3/27 A kérdező kommentje:
Júliusban találkoztam vele utoljára és 3 évig voltam az osztályfőnöke. Nem hiszem, hogy azóta olyan sokat változott volna.
2013. jan. 8. 20:02
 4/27 anonim ***** válasza:
97%

Az első kérdésedre, szerintem ha nem támogatod a dolgot, akkor ne menj el. A szertartás éppen arról szól, hogy együtt örülnek emberek - és gondolom, úgyis látnák rajtad ennek hiányát.

Magáról a helyzetről úgy gondolom, előre senki sem tudhatja, és akár jól is folytatódhat a kapcsolatuk. Az anyagiakban pedig nagyon sokan szorulnak rá a szülői támogatásra kezdetekben - akár gyerekkel, akár gyerek nélkül, szerintem ez nem elítélendő.

2013. jan. 8. 20:03
 5/27 anonim válasza:
80%
Szerintem menj el. Nem hiába hívtak meg. Valamiért szeretnék hogy velük ünnepelj, Lehet a te nevelésed is közrejátszik most a házasságban?
2013. jan. 8. 20:03
 6/27 anonim ***** válasza:
98%
Én személy szerint üdvözlöm, ha egy tanár ennyire felelősségérzettel van a tanítványai iránt, de az ő döntésük, és ezt tiszteletben kell tartani (szülőként sem lenne másképp). Ha meghívtak, akkor valószínűleg kedvelnek, ne okozz nekik csalódást azzal, hogy ilyen véleménnyel vagy. Az idő majd bebizonyítja, neked van-e igazad, vagy ők felnőnek a feladathoz.
2013. jan. 8. 20:04
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
Ha tanár vagy, akkor csak annyit tudok írni, hogy tabula rasa.
2013. jan. 8. 20:06
 8/27 anonim ***** válasza:
97%

Meghivtak mert kedvelnek és valószinűleg "nagy" hatással voltál a kedves tanitványodra. Sztem örülj neki, hogy ennyire "sokat" jelentessz neki. Nem hiszem, hogy sűrűn hivnak meg lagzira egy tanárt. Legalábbis én nem hivnám meg, bár nagyon szerettem mindegyik osztály főnökömet.

Én a helyedben elmennék sok boldoságot kivánnék és viszlát.

De ha nem akarsz ne menj el. Sztem túl komplikálod a dolgot mert igazából nincs hozzá az ég világon semmi közöd. Nem ők az elsők és nem is az utolsók. Az, hogy 19 évesek egy dolog. Más 30-35 évesen megy férjhez és 2 év múlva elválik. Van aki 20 év útán 3 gyerek mellett. Ennek "semmi" jelentősége. Nem tudhatod mi lesz belőle. Nem kell ennyire túl gondolni.

Örülj neki, hogy meghivtak azt annyi!

2013. jan. 8. 20:12
 9/27 anonim ***** válasza:
9%
na itt is válás lesz nemsokára,és az anyuka majd jön ide panaszkodni,mert ahol becsúszott gyerek miatt van esküvő,ott általában hamar jön a válás is,tapasztalat
2013. jan. 8. 20:13
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ősszel születik a gyerek, akkor az még olyan korai terhesség lehet, hogy szerintem még ők sem tudnának róla.

Ha meg terhes is, de téged már meghívtak az esküvőre, akkor már régebb óta tervezik az esküvőt, mint amióta terhes...

Szóval szerintem nem a gyerek miatt házasodnak.

2013. jan. 8. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!