Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek az esküvőre, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek az esküvőre, ha elleneznétek a házasságot? 19 éves párról van szó.

Figyelt kérdés

A volt tanítványom meghívott az esküvőjére, amit a nyáron tartanak. Ő is és a lány is 19 évesek, most kezdték az egyetemet. Gondolom azért kapkodnak ennyire, mert becsúszott a gyerek, ha jól tudom, ősszel születik majd. Hihetetlenül ellenzem ezt az egészet, főként mert a fiút sem úgy ismerem, mint egy felelősségteljes, összeszedett, családalapításra kész embert. Nem tudom, elmenjek-e az esküvőre így. Vagy ez nem számít? Ti mit tennétek a helyemben?

Meg még (mivel ezen az oldalon valahogy ez mindig szóba jön) annyit, amiért szintén ellenzem a dolgot,hogy mivel még tanulnak, a fiú szülei pénzéből, a lány szülei által vásárolt lakásban fognak élni. Ti mit gondoltok erről az egész helyzetről?

És elmennétek az esküvőre?

Köszönöm, aki válaszol.

2013. jan. 8. 19:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Azért én jót nevettem a válaszokon!

Mindenki védi a párt és a kérdezőt tartja rosszindulatúnak, amiért nem hiszi, hogy felnőttek a feladathoz.

Ha a kérdés úgy szólna, hogy szerintetek egy 19 éves pár érett-e a házasságra, gyerekre úgy, hogy a szüleik biztosítják az anyagiakat, mindenki vagdalózna és fújolna, hogy milyen felelőtlenek, előbb az anyagiakat kellene megalapozni, dolgozni, felnőni, aztán családot alapítani és nem a szülők nyakán élősködni :)))) (u.i.: nekem most is ez a véleményem. Nem mennék el.)

2013. jan. 9. 10:49
 22/27 A kérdező kommentje:

Jó, nem gondolkodtam, tényleg nem logikus, hogy ősszel szülessen, csak akitől ezt az információt szereztem, így mondta.

Köszönöm annak, aki normális stílusban volt hajlandó válaszolni:)

2013. jan. 9. 12:51
 23/27 anonim ***** válasza:
93%

És mi van, ha nem érettek, és elválnak 1 év múlva?

Majd lehet rájuk ujjal mutogatni, és megmondani a tutit, hogy én előre elleneztem, láttam előre mi fog történni :DD úristen! Meg sem lep hogy egy "tanár" képes ilyen infantilis kérdést feltenni. Már elnézést.

2013. jan. 10. 08:38
 24/27 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs ujjal mutogatni. Az, hogy én ellenzem, még nem azt jelenti, hogy köpködni és utálkozni fogok. Ez csak egy vélemény egy mellesleg anonim oldalon.
2013. jan. 10. 21:19
 25/27 anonim ***** válasza:
9%

na, akkor itt egy hasonló történet:

annyi a különbség, hogy a pár érettségi óta együtt van, és 25 évesen történt a házasságkötés. az érzelmi oldal tehát maximálisan meg van alapozva. annyi a hasonlóság, h a lány szülei toltak alájuk mindent, az utolsó tányérig. a fiú az én nézőpontomból konkrétan ki van herélve. nem is hagyták jóformán, h a saját erejéből elérjen bármit is. persze azért élvezi a helyzetet, h új kocsival járhat, jó kéróban élhet, stb stb.

érzelmileg talán nem érett a házasságra. a lány inkább, de nem lehet valami kellemes érzés egy kisfiú feleségének lenni. tudtommal náluk is úton van az utód. majd meglátjuk mi lesz.

én elmentem az esküvőre, mert most kezdem átlátni, h hol lóg ki a lóláb. najó, a lány már előtte is eléggé el volt kapatva, bár nem az a nagyzolós típus, sosem villogott, mert az apja megtanította neki, h szívesen adom, de nem a te érdemed. amúgy sem megy rosszul nekik, de nem is sajnálom tőlük.

mi tagadás, az én hátsó felem is eléggé ki van nyaldosva a mai közvélemény szavaival élve. viszont nekem eszembe nem jutna házasodni :)

sztem ne menj el az esküvőre, ha ennyire ellenzed. mindenki érezné rajtad, talán még egy csípős megjegyzés is elhagyná a szádat félhangosan.

inkább röhögj magadban otthon pár év múlva, mikor a válóperről keringenek majd a pletyik :)

2013. jan. 11. 00:00
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ellenzed, önmagában nem jelenti, hogy ne kívánhatnál nekik sok sikert és kitartást a továbbiakhoz.

Ha a szülőknek van egy rakat pénze, akkor normális, hogy támogatják a gyerekeket, amíg tanulnak. Ha nincs, akkor előbb-utóbb úgyis elkezdenek dolgozni a gyerekek is - egyetem mellett sem lehetetlen.

2013. jan. 11. 04:20
 27/27 anonim ***** válasza:

"Ez csak egy vélemény egy mellesleg anonim oldalon"

ezt eddig nem tudtuk, de köszi a felvilágosítást.

2013. jan. 14. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!