Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkorúak köthetnek házasságot? (bőveben lent)
17 évesek vagyunk mind a ketten, és arra lennék kíváncsi hogy köthetünk e házasságot, vagy meg kell várnunk még mind a ketten 18 évesen leszünk vagy legalább az egyik fél...Mármint történt e változás azok óta hogy az a törvény volt, amennyiben a szülő beleegyezik lehet házasságot kötni.
azt tudom hogy szülői beleegyezés kell, de azt nem, hogy mégis mennyit kell érte fizetni, pedig nagyon fontos lenne, hogy mégis mennyit kérhetnek el maximum mármint nem lenne az fontos ha neme egyházi az is elég lenne ha hivatalos csak hogy könnyebb legyen az együttélés.Mert hát elég messze vagyunk és nehézkes a találkozás. A szülők bele mennének csak így, hogy azt sem tudom mennyit kell perkálni, így nehezebb...Én ösztöndíjas tanuló vagyok szóval 21 ezret tudok bele fizetni de nem tudom az elég e hozzá mert egyikőnk sem gazdag. Tudnátok nekem segíteni?
először is rosszul tudod: szülői engedély nem kell, csak gyámhivatali (aki megkérdezi a szülőt is, de nem az lényeg nekik)
amúgy nem fogom fel, ha a szülők is támogatják, akkor miért nem ér rá még egy évig?
Miből élnétek és hol?
Gondolom szülők pénzéből, tehát terhelnétek őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!