Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmennétek úgy esküvőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek úgy esküvőre, ha kijelentenék, hogy a párotokat nem vihetitek?

Figyelt kérdés

Az ok az, hogy nincs keret annyi emberre.

És később a saját esküvőtökre visszahívnátok a pár mindkét tagját?

2014. márc. 3. 19:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

Nem mennék el! Mi a párommal együtt vagyunk egy ember.

Ő sem menne el nélkülem.Szerintünk ez a normális.

A másik kérdésre a válaszom az hogy nem süllyednék le a szintjükre, de abban is biztos vagyok hogy egyiket sem hívnám meg. Lehet ez barát, vagy rokon bárki!

2014. márc. 3. 20:53
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Mivel azt írta a Kérdező, hogy nagyobb lagziról lenne szó, ráadásul nem is olyan nagyon közeli ismerős, rokon a pár, így nem mennék el a lagziba. Azt csinálnám, hogy a szertartásra elmennék, utána gratulálnék és hazajönnék. A visszahívás is úgy lenne, hogy csak a szertartásra hívnám meg őket.
2014. márc. 3. 20:56
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 3. 21:08
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
Függ attól, hiszel-e abban, hogy tényleg a költség miatt nem hívták. Meg függ attól is, mennyire kedves számomra a személy, és mennyire fontos neki, hogy én ott legyek. Van olyan ember, akinek az esküvőjére így is elmennék, de a többségére nem.
2014. márc. 3. 21:17
 25/28 anonim ***** válasza:
93%

nem és nem...

ugyan nekem már férjem van, de előtte se mentem volna el nélküle, mivel komoly kapcsolat...ha egy olyan lenne, hogy az elején vagyok a sráccal, épphogy alakulunk, egy két hónapja járunk, nem húdekomoly még, akkor igen...lehetne róla szó...de így biztos nem

(nekem eszembe se jutott, hogy valaki ne hozza a párját az esküvőnkre...sőt, egy barátnőm egy másik barátnőjét hozta végül, akivel azért én is jóban vagyok...akkor a sráccal épp volt valami, pedig még nem is voltak hosszú ideje együtt...én megkérdeztem, hogy hoz e valakit, mert az ültetést úgy intézem:)....lényegtelen volt, hogy mióta vannak együtt stb...)

2014. márc. 4. 08:50
 26/28 anonim ***** válasza:
51%

Nem,

Utána meghívni:Attól függ kik, tehát amúgy mennyire szoros a viszony... De talan igen

2014. márc. 4. 10:34
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is van egy ilyen dolog...

Nálunk barátnőmmel vagyok ilyen helyzetben. Az ő párja korábban munkatársam volt, akivel finoman szólva sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, ellenem próbálta hangolni a barátnőmet, az irodában sokszor alám tett, megalázott a kollégák előtt heti rendszerességgel, és megfúrt, ezért ki is rúgtak. Én elmondtam a barátnőmnek, hogy őt nagyon szívesen látnám, de a fenti okok miatt, amikről ő is tudott, a párját nem szívesen, de ha így nem szeretne eljönni az esküvőmre, én azt is megértem. Hála az égnek a barátnőm megértette, hogy olyanokkal szeretném együtt tölteni a nagy napomat, akiket szeretek és azt mondta, hogy meggondolja.

Nem tudom, hogy rosszat tettem-e, de én inkább vállaltam, hogy őszintén elmondom, hogy miről van szó, ha nekem a párommal lenne valakinek ilyen mélyre nyúló problémája, én elmennék az esküvőre, és a páromat otthon hagynám.

Amit a kérdezőnek mondtak, az viszont nem lenne indok számomra, akkor én sem mennék. Főleg, ha nem 3-4 hónapja tartó párkapcsolatról lenne szó részemről.

2014. márc. 4. 13:45
 28/28 anonim ***** válasza:
60%

Hát nem tudom, 70-80 fő összesen nem feltétlenül sok, ha valakinek nagy családja, és sok közeli barátja van. A helyek befogadóképessége is korlátozott, a nincs rá keret helyszűkét is jelenthet, és ott igenis számít a plusz egy fő.

Én megérteném az okot, de csak akkor mennék el, ha tényleg ott akarnék lenni, és vissza is akkor hívnám őket, ha fontos lenne számomra, hogy ott legyenek. Nyilván szeretnék, hogy legalább te elmenj, ha már a keretükbe több nem fért bele, és ezt még meg is mondták (szerintem nekik is elég megalázó, hogy ezt közölniük kellett, nekem legalábbis az lenne).

2014. márc. 4. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!