Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöre gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvöre gyereket?

Figyelt kérdés

Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.

Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.

2014. márc. 28. 21:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
59%
Mindegy, nekem a kérdésből annyi a tanulság, hogy még jó, hogy nem vagyok ekkora gyökér.
2014. márc. 31. 12:02
 112/125 anonim ***** válasza:
81%
na ez kicsapta a biztosítékot... kutya ott lesz, de gyerek nem mehet?? apám, a vendégeidnek is meg lesz a véleménye, csak vagy lesznek olyan intelligensek, hogy nem mondják, vagy te vagy annyira unintelligens, hogy nem veszed észre...
2014. márc. 31. 13:07
 113/125 anonim ***** válasza:
97%
Hat addig értettem, hogy miért nem akarod a gyerekeket az esküvőre, ott viszont elvesztettem a fonalat, hogy kutya ezzel szemben mehet.... Erdekes.....
2014. márc. 31. 13:09
 114/125 anonim ***** válasza:
60%
Hát szépek vagytok! Én a rokonok helyében biztos, hogy nem mennék el a lagzitokba. Még ilyet nem is hallottam, hogy ne hozzátok a gyerekeiteket! Pedig rengeteg esküvőn voltam az életemben. Undoritó egy felfogás már ne is haragudj! Ha az én nővérem ilyet mondott volna, biztos elküldtem volna a jó búsba... Én sem mennék el a gyerekeim nélkül. Majd ha egyszer lesz neked is akkor megérted. Ez nagyon sértő minden meghivott számára! Olyan mintha ezen akarnál spórolni, vagy annyira utálod a gyerekeket...Pff
2014. márc. 31. 14:14
 115/125 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, ti merre éltek, de nekünk jóóó nagy a család, és olyan 7 éves korom óta maximum két évente becsúszik egy lagzi. Gyerekként szerettem, mert a rokongyerekekkel játszottunk, szórakoztunk, és már most, felnőtt fejjel sem zavarnak a gyerekek.

Persze, a ti döntésetek, de én ezt az egész hisztit a gyerekek miatt sznob dolognak érzem a részedről, kérdező. Mondjuk már az is sokat elárul, hogy külön menü van szinte...:) A lagzi azért van, hogy az ember együtt ünnepeljen azokkal az emberekkel, akit szeret, hogy egy kicsit boldogok legyünk egymásért.

Sajnos én sokan úgy látom, hogy manapság már mindenki rongyrázást csinál belőle, hogy megmutassa másoknak, hogy az ő lagzijánál jobbat bizony úgysem látott még a világ.:) Nekem az egyik kisfiú (párom rokonságából) kitépte a fülbevalómat a fülemből a lagzin, vérzett is, ennek ellenére ez is egy emlék.

Meg lehet téged is érteni, de nem értem, hogy miért kell elérni azt, hogy valaki rossz érzéssel menjen az esküvődre, mert nem vihette a gyerekét. A lagzi arról szól, hogy mulassunk, aki pedig savanyú képpel akar bort szürcsölgetni egész este, és ebben zavarják a vidám kölykök, az így járt.:)

Szerintem, de ez csak az én véleményem.

2014. márc. 31. 16:32
 116/125 A kérdező kommentje:

A szertartas kint lesz megtartva, a kutyamnak azt mondom -ulsz - addig ul csendbe amig nem mondom, hogy mehetsz...

sokkal tobbet adot nekem mint sok ember korulottem.

Szeretem a gyerekeket, de sok rossz tapasztalatom volt eskuvokon ahol csak nyuglodtek, hisztiztek, ezert dontottunk ugy hogy a mienken nem lesz ilyen!

aranyosak majd en is szeretnek, de az eskuvomon nem akarom

Balazskat vigasztalni, hogy ne sirjon ... vagy szolni egy apukanak hogy a gyereke verekszik, lokdosi a masik gyereket! Lattam eleget, a sajat eskuvomon nem szeretnem!

Aranyosak, igen, kb egy orat ami meg nem unjak, utana csak baj van veluk.

2014. márc. 31. 21:36
 117/125 anonim ***** válasza:
28%
Hát egy utolsó paraszt vagy, hogy a büdös, rühes dögöd ott lesz, de az unokahúgaid nem.
2014. márc. 31. 21:52
 118/125 anonim ***** válasza:
26%

Azért aki állatról így beszél, az sem lehet százas.

Remélem, az itt válaszolók közül senkinek nincs gyereke, mert szar emberek.

2014. márc. 31. 22:01
 119/125 anonim ***** válasza:
36%

118.

De, százas vagyok. Szeretem az állatokat, csak valahogy nem fér a fejembe, hogy valakinek egy állat fontosabb, mint a rokonai. Az unokahúgai. Ha többet kapott a kedves kérdező a kis kedvencétől, mint az emberektől, akkor legyen kéttanús esküvő, a kutya meg a gyűrűvivő. És akkor meglesz a boldogsága. 117-es voltam.

2014. márc. 31. 22:25
 120/125 anonim ***** válasza:
71%
ja, mert a kutya nem tud megijedni... sok az ember, dudálnak az autók.. ahha, persze... majd remélem a kutyád fog látogatni a nyugdíjas otthonba, meg bébiszitteli ingyér a gyerekedet...
2014. márc. 31. 23:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!