Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöre gyereket?
Kis esküvönk lesz 65 fővel, és már az elején megmondtuk, hogy gyerekeket nem szívesen látnánk. Nővéremnek van 5 és 9 éves fiú gyermekei. Ma hívott, hogy választottak főételt, a férje marhát szeretne ő meg a gyerekek csirkét. Rákérdeztem, hogy a gyerekeknek kiszállitsák vagy csomagoljuk és majd haza viszik nekik? Szó szót követett és összevesztünk. Most ott tartunk, hogy nem jönnek.
Az anyosa vigyazzhatna a gyerekekre.
Nem tudom, ti merre éltek, de nekünk jóóó nagy a család, és olyan 7 éves korom óta maximum két évente becsúszik egy lagzi. Gyerekként szerettem, mert a rokongyerekekkel játszottunk, szórakoztunk, és már most, felnőtt fejjel sem zavarnak a gyerekek.
Persze, a ti döntésetek, de én ezt az egész hisztit a gyerekek miatt sznob dolognak érzem a részedről, kérdező. Mondjuk már az is sokat elárul, hogy külön menü van szinte...:) A lagzi azért van, hogy az ember együtt ünnepeljen azokkal az emberekkel, akit szeret, hogy egy kicsit boldogok legyünk egymásért.
Sajnos én sokan úgy látom, hogy manapság már mindenki rongyrázást csinál belőle, hogy megmutassa másoknak, hogy az ő lagzijánál jobbat bizony úgysem látott még a világ.:) Nekem az egyik kisfiú (párom rokonságából) kitépte a fülbevalómat a fülemből a lagzin, vérzett is, ennek ellenére ez is egy emlék.
Meg lehet téged is érteni, de nem értem, hogy miért kell elérni azt, hogy valaki rossz érzéssel menjen az esküvődre, mert nem vihette a gyerekét. A lagzi arról szól, hogy mulassunk, aki pedig savanyú képpel akar bort szürcsölgetni egész este, és ebben zavarják a vidám kölykök, az így járt.:)
Szerintem, de ez csak az én véleményem.
A szertartas kint lesz megtartva, a kutyamnak azt mondom -ulsz - addig ul csendbe amig nem mondom, hogy mehetsz...
sokkal tobbet adot nekem mint sok ember korulottem.
Szeretem a gyerekeket, de sok rossz tapasztalatom volt eskuvokon ahol csak nyuglodtek, hisztiztek, ezert dontottunk ugy hogy a mienken nem lesz ilyen!
aranyosak majd en is szeretnek, de az eskuvomon nem akarom
Balazskat vigasztalni, hogy ne sirjon ... vagy szolni egy apukanak hogy a gyereke verekszik, lokdosi a masik gyereket! Lattam eleget, a sajat eskuvomon nem szeretnem!
Aranyosak, igen, kb egy orat ami meg nem unjak, utana csak baj van veluk.
Azért aki állatról így beszél, az sem lehet százas.
Remélem, az itt válaszolók közül senkinek nincs gyereke, mert szar emberek.
118.
De, százas vagyok. Szeretem az állatokat, csak valahogy nem fér a fejembe, hogy valakinek egy állat fontosabb, mint a rokonai. Az unokahúgai. Ha többet kapott a kedves kérdező a kis kedvencétől, mint az emberektől, akkor legyen kéttanús esküvő, a kutya meg a gyűrűvivő. És akkor meglesz a boldogsága. 117-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!