Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megnősülni-családot tervezni EBBEN AZ ORSZÁGBAN? Olyan érzésem van mintha dőlne össze a kártyavár!
81: "De meg tudok itt is élni, és nekem külföld nem vonzó annyira, hogy kimenjek csak azért, hogy jobban keressek."
Nem mindenkinek a motivációja a pénz. Nekem is megvolt a jó állásom, átlag feletti fix fizetéssel, a hitelmentes pici lakás. A barátnőmék és a környezetemben többen is úgy mentek ki, hogy jó anyagi helyzetük volt. Mi azért mentünk ki, mert a gyerekeinket nem ilyen légkörben akartuk felnevelni.
Máshol nem megbecsült rabszolgák leszünk?? Miért, otthon megbecsülnek???? Érdekes, velem itt kedves a pénztáros, pedig tudja, hogy bevándorló vagyok, otthon meg meg akartak verni, mert kártyával fizettem volna és nem működött a terminál. Itt legalább normális, élhető környezet van és próbálnak az emberek udvariasak lenni, nincs tolakodás, nem úgy mint otthon. Én itt egy picivel sem élek jobb színvonalon, mivel otthon is megvolt ami kellett, de a gyerekbarát, türelmes és figyelmes környezet megfizethetetlen.
Mert külföldön rabszolgaként kell dolgozni... haha, otthon nem???? Kisgyerekes anyukaként munkát keresni nehezebb, mintha az ember azt mondaná,hogy AIDS-es leprás fertőző tüdőbeteg... Akkora kamu ez a megbecsülés dolog, teljesen fölösleges ezzel hülyíteni az otthon lévőket, akik készülnek külföldre. Mondd esetleg annak az anyukának, akit a munkahelye ki akar rúgni, mondd el annak a munkavállalónak, akit nem jelentenek be, annak aki be van jelentve de csak minimálbérre, a többit zsebbe adják vagy nem adják.... vagy egy barátnőm férjének, akit otthon a 4. hónapja nem fizetik ki, még máshová sem tud menni, mert a papírjait nem adják ki... Megbecsülés otthon, haha!!!
Azt lehet mondani, hogy majd hiányzik ez vagy az, ízek/család/barátok, ezt mindenki másképp viseli, ki jobban ki kevésbé, de ez más téma..
86:"a magyar nem lesz ott különb - szolga, rabszolga. Igaz sok-sok pénzért. "
Magyarországon meg szolga éhbérért... Akkor melyik a jobb?
" hiába pontozzátok le a 82-est.. a török vendégmunkássokkal hogy vannak a németek? "
Remekül vannak azokkal, akik dolgoznak és becsületesek. Nekem lehet mondani, hogy rabszolgának tartják őket, de ez nem igaz. A nyelvi nehézségek ellenére minden irodában van kvóta, hogy hány százalék nem anyanyelvit KELL alkalmazni. Sok betelepült dolgozik jó pozícióban is.
Nem azt nézik le, aki a gyárban senyved, sőt, itt nagyonis elismerik a legutolsó sz*r munkát is, mert tisztában vannak vele, hogy idegek kellenek hozzá. Aki dolgozik rendesen, tiszta, ápolt, normális, rendezett megjelenésű és barátságos, azt befogadják szó nélkül.
Itt nem a származás alapján ítélnek, hanem a viselkedés alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!