Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megnősülni-családot tervezni EBBEN AZ ORSZÁGBAN? Olyan érzésem van mintha dőlne össze a kártyavár!
Középfokú a végzettségem s nettó kéne.
Bruttó 320 000-ből amúgy mi marad?
a legnagyobb baj szerintem is, h sokan kijönnek 0 nyelvtudással, és a többi magyart zsarolják, h mekkora szemetek h nem segítenek munkát találni. Én is kinn élek, 22 éves létemre magam teremtettem meg a lehetőségeket, van munkám és egyetemre is járok, mert megtanultam a nyelvet előre és lelkiismeretesen dolgozom.
Benne vagyok ilyen olyan facebook csoportokban is, és ott szoktak posztolni emberek, h kell azonnal szállás, meg ilyenek, hát kisanyám ,minek jöttél ki ha nem voltál képes elintézni h legyen hol laknod? Másik a kedvencem a a"vki adjon munkát"...ez nem így megy, de még Magyarországon sem.
A kérdésre is válaszoljak: szerintem aki rendes szakmát/diplomát szerez és nem büdös neki a munka, az otthon is megél, tesómék is most vállalnak gyereket, és mivel mindketten diplomások, jó munkájuk van, megélnek. De ők megélnének külföldön is, csak azok nem, akik kijönnek sírni és csodálkoznak h senki nem tolja se.gük alá a kocsit/lakást/munkát
209 vagy elírás s 290?
Mert 209-et szakmával középszintű végzettséggel is összehozok tanulás nélkül is.
Azért nem fogok tanulni hogy semmi se legyen jobb.
Tényleg 209, de nem én írtam.
Persze, ha valakinek van pénze, mindegy hol él, ha nincs pénze, pláne mindegy.
Reklámadó? Egyetemi ponthatárok emelése? Nyugdíjkorhatár emelése? 27% áfa? Valamelyik évben megvonták az emelt családi pótlékot az egyedülállóaktól és megvonták tőlük a tankönyvtámogatást. Trafikmutyi. Az OKJ-s modulok egyre inkább fizetősek. Az iskolámban csak az idén 4 szak megszűnt a 12-ből. A könyvkiadás romokban hever, az írók fizetik az egészet. Egyetemre bejutni egyre nehezebb. Kórházakat, iskolákat vonnak össze. Saját vállalkozást létrehozni nagyon drága mulatság, egyébként sincsen szinte semmilyen téren felvevőpiac. Nincsen üveggyártás itthon, már az ajkai porcelán sem magyar. Minimálbérből is adóznak az emberek. Az üzletekben már nem lehet rokont adókedvezményesen alkalmazni. A tanároknak évek óta ígérgetik a béremelést.
...Családon belüli erőszak esetén pedig folyton kijönnek a rendőrök, és nem csinálnak semmit.
Hajrá, hungaristák. Maradjatok csak.
Amióta élek, ezt hallgatom. Húzzuk be még egy kicsit jobban a nadrágszíjat...
Nem akarok már tudni arról, amiről még nem tudok.
Igen ezt 1988-ban kezdte még a Grósz.
Addig a kapitalizmus általános válsága volt és a szocializmus fellendülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!