Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes megnősülni-családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megnősülni-családot tervezni EBBEN AZ ORSZÁGBAN? Olyan érzésem van mintha dőlne össze a kártyavár!

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 16:39
 51/110 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a jólét. Már Gyurcsány is megmondta :)
2013. aug. 15. 20:38
 52/110 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nem hazudott volt jóllét. Neki.
2013. aug. 15. 20:51
 53/110 anonim ***** válasza:
86%

Magyarországon semmit se. Meg is mondom miért.

A közbiztonság iszonyatos, az emberekből elegem van, mindenki kihasznál, megcsal mindenkit, a jók elbuknak...külföldön élek, családom, munkám van, sokkalta jobb. Haza többé nem költözöm.

2013. aug. 15. 21:04
 54/110 anonim ***** válasza:

"Én azt hallottam hogy nyelv és szakma nélkül 3 műszakban 1200 eurót keresnek s a szállás is ingyenes.

ez ha jól számolom 360 000 Ft havonta."

Ezzel az a baj, hogy lehet, hogy itthon sok pénznek számít még HA NETÁN tényleg így van... akkor is ott van az, hogy ez csak itthon sok pénz... külföldön azért nem!

Vegyük pl. Angliát: ha ügyes vagy, jól keresel de ott kint azért el is megy az a lakbérre meg tömegközre stb. Meg lehet élni ott kint belőle, de azért csak magyarországi szemmel húúúúú de sok pénz... elmegy az is ott.

2013. aug. 16. 09:30
 55/110 anonim ***** válasza:
95%

"szerintem aki rendes szakmát/diplomát szerez és nem büdös neki a munka, az otthon is megél"

Ezzel nem értek egyet. Párom is ott van diplomával, most tanul másodszakmát, és megy ő sittet pakolni is.... de még oda se veszik fel!!! Most végre nagy nehezen több hónap után kapott diákszövetkezeten keresztül munkát.

De ha nem kapná az árvaságiját, már éhen haltunk volna! Meg akkor, ha édesanyám nem segít ki minket...

Én meg hiába akarnék diplomát szerezni, mert sosem álltunk úgy anyagilag, hogy ki tudnánk fizetni! Mert azért benne van a pakliban, hogy nem vesznek fel támogatottra, mert hát mindenkit csak nem vehetnek fel. Annyira pedig nem vagyok zseni, hogy felvegyenek támogatottra sajnos. De még ha fel is vennének... jelenleg bérletet sem tudnék venni magamnak.

Szóval azért térjünk már vissza kicsit a földre gyerekek! :) Páromnak is csak azért van diplomája, mert a szülei tudták fizetni neki. Most akkor ez hogy is van? Vagy te vagy az ezerből egy, vagy pedig fizess életed végéig? Egy normálisabb családban tud segíteni a szülő a gyerekén de sajnos ez egyre ritkább... ergo már el van zárva ez a lehetőség rengeteg ember előtt, marad az OKJ esetleg.

De persze a nyelvet önszorgalomból még mindig tanulhatod, amivel viszont tényleg sokat segítesz magadon. :)

2013. aug. 16. 09:39
 56/110 anonim ***** válasza:
23%

"Páromnak is csak azért van diplomája, mert a szülei tudták fizetni neki. Most akkor ez hogy is van? "

Ha a párodat csak fizetősre vették fel, az nem más hibája. Nekem senki nem fizetett egy centet sem a diplomámba, és mégis bekerültem egy (akkoriban) 440+ pontos szakra.

Szerencsére nekem nem kellett aggódnom mellette a lakhatásért, de volt olyan ismerősöm is, aki emellett elment éjszaka dolgozni, mert nem volt más választása a megélhetésre (a szülei nem tudták segíteni). Mások meg diákhitelt vettek fel.

Az élet rohadtul nem egyszerű, de ilyenekkel dobálózni pofátlanság, hogy diplomát csak pénzzel lehet szerezni, mert egyszerűen nem igaz. Ha nem telik az ország másik végében albérletre/koleszra akkor A) lehet mellette dolgozni, mint annyi más diák is teszi B) lehet a lakhelyhez közeli egyetemre menni, ahova be lehet járni. Más is képes utazni 1-2 órákat naponta csak ezért, szájtépés nélkül (pl. a húgom is naponta 3 órát ingázik, hogy ne kelljen albérletet fizetnie. A buszon meg hazafelemenet tanul, na és?)

2013. aug. 16. 11:44
 57/110 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom az elozo tisztaban van e vele hogy a fizetett dipolmaert is tanulni kell. A vizsgakat nem lehet megvenni CSAK a tandijat es a felvetelet lehet penzzel kivaltani ettol a tananyag es a vizsga ua mint az ingyenes kepzesben.
2013. aug. 16. 11:53
 58/110 A kérdező kommentje:
Ha állami támogatott képzésben vagy, akkor is kell a zsebbe nyúlni JÓ MÉLYEN! Lakhatás-könyvtár, jegyzetek, kaja-pia, etc. etc.
2013. aug. 16. 12:01
 59/110 anonim ***** válasza:
Az én párom egy diplomatával szökött ki nyugatra mellőlem s jól megél.
2013. aug. 16. 13:54
 60/110 anonim ***** válasza:
56-os: Képzeld, több kitűnő volt (végig kitűnő) a csoporttársai között és egyiket sem vették át államira! Erről ennyit!
2013. aug. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!