Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami hátránya annak ha valaki nem tud megnősülni és agglegény marad?
Nálunk a szomszédban van egy iker testvérpár. Már 40 év körül vannak és egyiknek sincs felesége/élettársa/párja. Azt mondják, hogy igazából már nem is szeretnének. Dolgoznak, élnek a hobbijuknak és megvan mindenük (mivel nem kell másra költeniük). Az ő szemükkel ez lehet, hogy jól hangzik, de más szemével ez kicsit gáz. Igazából semmi baj nincs velük, egyedül az, hogy nem mertek ismerkedni. Így a saját hibájuk miatt maradtak egyedül.
Amúgy szerintem semmilyen hátránya nincs a dolognak.
Szégyen? Miért más véleménye érdekel? :))
Az a hátránya, hogy család nélkül magára marad idős korára.
Nem lesz gyerek, nem jönnek az unokák.
Szomorú szülők lesznek unokák híján.. Emellett a legény is szomorú lesz a későbbi magánytól, ami ennek az idős kori velejárója...
Megnősülni ugyan nem muszáj, de poronty szinte kötelező. Már csak önös okok miatt is... Meg szerintem komoly űr keletkezne egy férfi kapuzárási időszakában, ha szembesülne azzal, hogy egyedül van, mint a himbilimbije..
Ez mindig attol fugg, hogy milyen szemelyiseg, hiszen nem mindenki vagyik gyermekre, s igy jobb is ha igy dont, mint kesobb rossz korulmenyek kozott neveljen gyermeket.
Nem beszelve arrol, hogy nagyok sok szulo egyedul marad, hiaba nevelt gyermekeket, hiszen a felnott gyermekenek mar nincs turelme az idos szulore mostansag!
Bocs, kérdező, de furcsa ez a hozzállás.. Remélem, ha gyereked lesz, nem vezeted majd, hogy jajj mennyit költöttél rá :/
Egyébként mi se kocsit, se lakást nem kaptunk a szülőktől, nem is vártuk el.
Nem is értem, hogyhogy nem látod a család értelmét? Öreg korodban totál egyedül szeretnéd tölteni a napjaidat?
Remélem, legalább nem leszel gonosz Scrooge :)
00:37 A nagyszüleim már nem élnek, de életük végéig a szüleim és mi, unokák is rengeteget voltunk náluk, jó volt a kapcsolat.
A szüleim, testvérem és én más-más városban élünk, de rengeteget beszélünk telefonon, és ahol tudunk, segítjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!