Melyik a jobb? Egy 10 évvel idősebb elvált férfi vagy egy agglegény 20 évvel idősebb férfi?
Korban mindenképpen a 10 évvel idősebb megfelelőbb, viszont ott van az, hogy elvált, ezzel olyan előélete van, amin lehet sohasem jut túl lelkileg.
A 20 évvel idősebb korban elég soknak tűnik, viszont a családi dolgoknál egy szintről indulunk.
Az elvált legalább már volt házas, tehát már egyszer valakinek kellett. Ez jó pont. Ugyanakkor rossz is, mert ha már gyereke is van, akkor nem te szülöd neki az elsőt, már semmi nem olyan.
Egy agglegény... mindig csak az marad, nem hiszem, hogy azok tartósan meg tudnának változni...
A lényeg, hogy az a "jó", akit megszeretsz, és hót' mindegy, hogy milyen "kasztba" tartozik. :)
Nehéz kérdés. Valamiért nem szeretnék magamnak elvált férfit, már leírták előttem, miért nem.
Az agglegénynél meg... hát nem tudom, lehet persze az is, hogy olyan magánakvaló, de mi van, ha egyszerűen nem talált még megfelelő nőt? Megalkudni meg nem akart.
Én 26/N vagyok, ki tudja, lehet, én is vénkisasszony leszek (létezik még ez a fogalom a 21. században???), de nem azért, mert defektes vagyok, hanem mert nem találok megfelelő férfit.
Szóval sosem lehet tudni, miért egyedülálló az ember.
Az elvált férfi nagy szerelemből házasodott, szóval igen attól nagyon tartanék, hogy én már lehet sosem lennék az az igazi neki, mert már volt neki 1.
A 20 évvel idősebb mentségére szóljon, hogy sokáig volt élettársa, de megromlott a viszony. Szóval nem egy link alak, csak így jött össze az élet.
A férjem elvált és a válása után röviddel ismerkedtünk meg. Igen, volt egy nehéz időszak, amíg feldolgozta lélekben is a válást - hiába volt már meg a jogi lezárás és hiába ő akart válni.
Viszont most már teljesen elfelejtette az exét, ha megy a lányáért, akkor találkoznak, de hidegen hagyja.
A gyerekét meg igenis szeresse, én néztem volna furcsán, ha bármi miatt a gyereke elé helyez. Két külön pozíció, engem maximum akkor soroljon előre, ha sürgősen orvoshoz kell vinni.
Előnye, hogy van fogalma a házasságról és tudja, hogy mit lehet elrontani benne.
Persze nem azért választottam, mert elvált, hanem egyszerűen beleszerettem.
Ha volt neki nagy szerelme az elvàlt férfinak, lehet, hogy benned is azt fogja keresni. En egy kicsit tartanék tõle.
Az agglegény viszont hàt nem tudom nekem sok a 20 év. Na és még ràadàsul lehet, hogy fakanàllal ette az életet. Nem vagy könnyü helyzetben. En inkàbb egy 3-ik utàn néznék,de ez csak az én véleményem.
13:09-es: Itt ugyan nem született gyerek, de nálatok mennyi idő volt körülbelül az az átvészelő időszak?
Az alatt az idő alatt hogy viselkedett a párod? A te kitartásodnak és szerelmednek köszönhető, hogy jól alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!