Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valami hátránya annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami hátránya annak ha valaki nem tud megnősülni és agglegény marad?

Figyelt kérdés
Nagy szégyen ez manapság?
2011. aug. 7. 00:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én édesapám most 66 éves, én vagyok 19. 46 éves volt, mikor megházasodott egy 2 hónapos (bemutatásos) ismertség után. Szupergyorsan 1 éven belül megszületett a tesóm, és 10 hónappal utána én.

Ő nem akart nősülni, de a szülei (az én nagyszüleim) nagyon-nagyon erőltették, hogy unokákat akarnak, míg végül belement.

Következmények:

1. a házassága egy rémálom, amióta az eszemet tudom egy nap se ment el ordibálás és veszekedés nélkül

2. sosem felejti el megemlíteni, emlékeztetni, hogy mennyit költött rám és a tesómra, és hogy ezen a pénzen 5 gyereket is fel tudott volna nevelni.. (na persze...) vagy házat építeni vagy tudomisén.

3. iszonyú rossz, hogy

2011. dec. 20. 09:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

véletlen entert nyomtam

3. iszonyú rossz, hogy 66 éves, én meg 19. A gondolkodás módunk gyökerest egymás ellenkezője. Rendkívül konzervatív, és mindig azzal jön ami 40-50 évvel ezelőtt az ő fiatalságában volt, és azt hiszi, hogy az most is így van.

2011. dec. 20. 09:29
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hátránya nincs. Jöttök azzal ,hogy egyedül marad öreg korára azért kell a család.. De nem kell mindenkinek nyüzsgés,sokan elvannak egyedül is,sőt! Hány ezer öreget dugnak intézetbe a "szerető" unokák,hány ezer öreget le se sz.arnak csak karácsonykor áthívják . Amúgysem marad egyedül, lehet átjár az öreg haverjához ,iszogatnak ,dumálnak,eljár idősek klubjába játszik a kutyáival ,tesz vesz a kertben vagy tudomisén,de lehet marha jól elvan, vesz egy frankó kocsit és utazgat a világban fiatal csajokat vásárol magának aztán egy jó szex közben feldobja a bocskort:) Szerintem jó élet ez is!
2011. dec. 20. 15:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Társkeresőt próbáltad már?
2013. aug. 15. 18:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Bocsi most látom ez jó régi kérdés volt :)
2013. aug. 15. 18:12
 26/30 anonim ***** válasza:
Azóta már megnősültél :D
2013. aug. 15. 18:13
 27/30 anonim ***** válasza:

AZ elején azt írják aki nem házas azt luzernek tartják.

De kik? Azok akik egész nap hallgatják a rikácsolást.:))

2013. aug. 15. 19:47
 28/30 anonim ***** válasza:
Én se vagyok házas. Még senki se mondta, hogy lúzer lennék. Vagy csak a hátam mögött mondják :)
2013. aug. 15. 20:22
 29/30 anonim ***** válasza:

Ismered a viccet, 20 éves házassági évfordulón:

- Ha az elején megfojtom, idén szabadulnék!

2013. aug. 15. 20:32
 30/30 anonim ***** válasza:
:D
2013. aug. 15. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!