Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami hátránya annak ha valaki nem tud megnősülni és agglegény marad?
Az én édesapám most 66 éves, én vagyok 19. 46 éves volt, mikor megházasodott egy 2 hónapos (bemutatásos) ismertség után. Szupergyorsan 1 éven belül megszületett a tesóm, és 10 hónappal utána én.
Ő nem akart nősülni, de a szülei (az én nagyszüleim) nagyon-nagyon erőltették, hogy unokákat akarnak, míg végül belement.
Következmények:
1. a házassága egy rémálom, amióta az eszemet tudom egy nap se ment el ordibálás és veszekedés nélkül
2. sosem felejti el megemlíteni, emlékeztetni, hogy mennyit költött rám és a tesómra, és hogy ezen a pénzen 5 gyereket is fel tudott volna nevelni.. (na persze...) vagy házat építeni vagy tudomisén.
3. iszonyú rossz, hogy
véletlen entert nyomtam
3. iszonyú rossz, hogy 66 éves, én meg 19. A gondolkodás módunk gyökerest egymás ellenkezője. Rendkívül konzervatív, és mindig azzal jön ami 40-50 évvel ezelőtt az ő fiatalságában volt, és azt hiszi, hogy az most is így van.
AZ elején azt írják aki nem házas azt luzernek tartják.
De kik? Azok akik egész nap hallgatják a rikácsolást.:))
Ismered a viccet, 20 éves házassági évfordulón:
- Ha az elején megfojtom, idén szabadulnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!