Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami hátránya annak ha valaki nem tud megnősülni és agglegény marad?
Családot nem azért alapít vagy nem alapít az ember, mert szégyen vagy mert drága felnevelni a gyereket. Hanem az ember társas lény, nem tud mások nélkül élni, mindenki szeret szeretetben élni. Természetesen az emberek különbözőek, aki nem olyan típusú jobb is ha nem vállal gyereket. Legalább nem keseríti meg a saját és gyermeke életét sem. A legtöbb ember nem ilyen, szeretne gyönyörködni a gyermekében, tanítani, okítani a világ dolgaira és szeretné ezt a törődést öreg korában megkapni. A gyerek értelmet is az életnek, motivál, hogy segíthess neki, nem csak anyagiak terén. Sok szegényebb család van, ahol a gyerekek boldogan és szeretetben nőnek fel.
(Ha a biológiai oldalt nézzük, akkor elemi ösztön, hogy tovább adjad a génjeidet. Ez az ösztön még az útszéli kóróban is megvan. Az ember gondolkodó vált, sokaknak fontosabb lett az én és én és én. Szimplán ezért nem vállalnak gyereket. Szerencsére ők a kisebbség.)
:D De aranyos vagy! Látom meggyőztünk! :)
Egyébként hány éves vagy?
Nem késő családot alapítanod, de azért tenni is kell, mert a jó dolgok nem hullanak az ember ölébe.
(Én 22 vagyok.)
Az jó kor :)) Hozzám kicsit fiatal lennél..
De hajrá, sok sikert és boldog családos életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!