Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valami hátránya annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami hátránya annak ha valaki nem tud megnősülni és agglegény marad?

Figyelt kérdés
Nagy szégyen ez manapság?
2011. aug. 7. 00:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez a nem tud megnosulni kifejezes lepett meg, mert az, hogy nem akar megnosulni mas, mintha nem tudna megnosulni. Megnosulni mindenki meg tud elobb-utobb, ha akar. Ugy tunik, hogy te akarnad, csak mar feladtad. Pedig nem szabadna, ha akarod. Nem szegyen, ha nem akar megnosulni (egyebkent a hozzaallasa valtozhat a jovoben), de hogy nem tud megnosulni, az csak egy kifogas.
2011. aug. 7. 10:13
 12/30 anonim ***** válasza:

Családot nem azért alapít vagy nem alapít az ember, mert szégyen vagy mert drága felnevelni a gyereket. Hanem az ember társas lény, nem tud mások nélkül élni, mindenki szeret szeretetben élni. Természetesen az emberek különbözőek, aki nem olyan típusú jobb is ha nem vállal gyereket. Legalább nem keseríti meg a saját és gyermeke életét sem. A legtöbb ember nem ilyen, szeretne gyönyörködni a gyermekében, tanítani, okítani a világ dolgaira és szeretné ezt a törődést öreg korában megkapni. A gyerek értelmet is az életnek, motivál, hogy segíthess neki, nem csak anyagiak terén. Sok szegényebb család van, ahol a gyerekek boldogan és szeretetben nőnek fel.

(Ha a biológiai oldalt nézzük, akkor elemi ösztön, hogy tovább adjad a génjeidet. Ez az ösztön még az útszéli kóróban is megvan. Az ember gondolkodó vált, sokaknak fontosabb lett az én és én és én. Szimplán ezért nem vállalnak gyereket. Szerencsére ők a kisebbség.)

2011. aug. 7. 14:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, akkor valaki nem jelentkezne menyasszonynak?
2011. aug. 7. 19:53
 14/30 anonim ***** válasza:

:D De aranyos vagy! Látom meggyőztünk! :)

Egyébként hány éves vagy?

2011. aug. 7. 22:54
 15/30 A kérdező kommentje:
Kereken 33.
2011. aug. 7. 23:24
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem késő családot alapítanod, de azért tenni is kell, mert a jó dolgok nem hullanak az ember ölébe.

(Én 22 vagyok.)

2011. aug. 7. 23:39
 17/30 anonim ***** válasza:

Az jó kor :)) Hozzám kicsit fiatal lennél..

De hajrá, sok sikert és boldog családos életet!

2011. aug. 8. 02:09
 18/30 anonim ***** válasza:
Olyanról senki nem hallott, hogy valaki nem alkalmas a házasságra?
2011. nov. 28. 18:58
 19/30 A kérdező kommentje:
de, pl aki homi
2011. nov. 29. 02:46
 20/30 anonim ***** válasza:
akkor keres magának olyan párt és gyerek nélkül élnek boldogan míg meg nem halnak. Ha nem kötik mások orrára,h milyen kapcsolat van köztük, biztos lesznek pletykálók, de szerintem ebben a mai világban kevesebb támadás éri őket, mint ha nagyapám falujában derült volna ki.Azt mondod pl h : "Unokatestvérem, kidobta a felesége, velem lakik, kész".
2011. dec. 20. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!