Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes megnősülni-családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megnősülni-családot tervezni EBBEN AZ ORSZÁGBAN? Olyan érzésem van mintha dőlne össze a kártyavár!

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 16:39
 71/110 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan miért ne lenne a szakmunkásnak több?

Csak nem állásban kell gondolkozzni."

A feketézéssel nem mész semmire, csak arra, hogy 60 évesen ott állsz majd egy forint nyugdíj nélkül.

2013. aug. 17. 01:01
 72/110 anonim ***** válasza:
100%

Ihon van nu!

Még mindig jobb mint a

dik mán he!

2013. aug. 17. 01:02
 73/110 anonim ***** válasza:
91%

érdekes hogy csak feketézésben tudsz gondolkozni.

Amúgy neked van már diplomád s azzal jutottál el idáig vagy még nincs, még tanulsz?

2013. aug. 17. 01:15
 74/110 anonim ***** válasza:
100%

"70 A Magyarsag jelenleg vandorol ki nyugatra

-otthon csak az öregek maradnak."

- azért ez egy kicsit túlzás.

2013. aug. 17. 07:43
 75/110 anonim ***** válasza:
100%
de csak kicsit
2013. aug. 17. 08:17
 76/110 anonim ***** válasza:
100%
Nekem diplomám van, és mint említettem külföldön élek. Itt külföldön végeztem egyébként felsőfokú szakmai képzést is mellé, amit a diplomámmal összekapcsolva tudok hasznosítani.
2013. aug. 17. 10:43
 77/110 anonim ***** válasza:
79%

Hogy érdemes-e? a szíved kell megvizsgálni... egy biztos, amit már a régiek tudtak, mi se feledjük:

Extra Hungariam non est vita, si est vita, non est ita.

Magyarországon kívül nincs élet, ha van élet, nem ilyen...

2013. aug. 17. 10:56
 78/110 anonim ***** válasza:
93%

Jó, szóval én hülyeséget írok, de az nem hülyeség, hogy tényleg kell szerencse is, hogy normálisan szerezz diplomát és lehetőleg ne menjen rá a gatyád???

Akárhogy is vitatkozik mindenki, akkor sem indulunk egyenlő esélyekkel Van, akinek zokszó nélkül kifizetik a szülők a sulit, de van olyan is, akinek már szülei sincsenek, mire odakerül. És ne gyertek nekem azzal, hogy jól kell tanulni, és akkor támogatják, mert nem lehet mindenki géniusz! De az nem azt jelenti, hogy attól, mert valakinek rosszabbak vagy rosszak a körülményei és nem zseni, akkor maradjon csak itt és dolgozzon segédmunkásként egész életében...

Sajnos mindenhez kell a pénz, így a tanuláshoz is! Ahhoz is kell, hogy legyen ruhád, ételed... sokan elcseszik saját maguk szép jövőjét, mások pedig küzdenek az ilyen tékozló emberek egy falatka elpocsékolt "ételéért". Szóval ezt ne vegyük egy kalap alá!

Szerintem akkor is érdemesebb kimenni külföldre és ott letelepedni. :) Már csak azért is, mert jobbak az ember kilátásai kint.

2013. aug. 17. 17:25
 79/110 anonim ***** válasza:
0%

", de az nem hülyeség, hogy tényleg kell szerencse is, hogy normálisan szerezz diplomát és lehetőleg ne menjen rá a gatyád???

Akárhogy is vitatkozik mindenki, akkor sem indulunk egyenlő esélyekkel"

De hülyeség.

Egy csepp szerencse sem kell hozzá, hanem rengeteg erőfeszítés. Már leírtam egyszer: be kell kerülni államira, és amit ahhoz kell tanulni, szinte semmi ahhoz képest, amit majd az egyetmen 1-1 vizsgára kell.

Ezután ha olyan az anyagi helyzete az embernek, akkor kap koleszt. 10-15ezer/hó. Ha erre nem telik, akkor diákmunka éjjel. Ha meg koleszba nem vesznek fel, akkor szobatársnak kell menni valahova, ilyen egyszerű.

Nem egy ismerősöm van, aki a mekiben rohadta végig azt a 3 évet, vagy éppen éjjeli árufeltöltőként, de nem siránkozott, hogy neki a gatyája rámegy az egyetemre, mert meg akarta csinálni!

Akinek így sem megy, az meg el tud menni levelezőre és rendesen dolgozni mellette.

Az élet sz*r, tényszerű. Nekem szerencsére az egyetem mellett nem kellett dolgoznom, de ettől függetlenül minden nyáriszünetben diákmunkáztam, és elég volt kb. fél évi albérleti díjra meg rezsire legalább.

2013. aug. 17. 17:36
 80/110 anonim ***** válasza:
74%
van élet. magyarotszgonn kívül. de valóban nem ilyen. s sok szerencsetlen tengodik kint ezer eurokbol.
2013. aug. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!