Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A legromantikusab kis kápolna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legromantikusab kis kápolna az országban?

Figyelt kérdés
tudsz ilyet ajánlani?
2012. jan. 11. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
nem
2012. jan. 11. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a kápolna/templom a legromantikusabb egy esküvőhöz, ahova köt emlék. Én örültem, hogy az én templomomban lehet az esküvőnk, mert ott voltam elsőáldozó, bérmálkozó, ott hallgattam a Szentbeszédeket, ott énekelhettem a kórussal karácsonykor, húsvétkor, anyák napján stb..., egy kicsit olyan mintha hazamennék. Ott szoktam Istenhez könyörögni, ott öntöm ki neki a szívem, odaköt sok minden.

Nincs esetleg olyan templom, amihez jó emlékek kötnek? Ahova misére jársz, ott nem szeretnéd összekötni az életed a vőlegényeddel? Szerintem sokkal szebb a házasságot egy ismerős helyen megkötni, mint egy vadidegen hely, csak mert az esetleg romantikusabb.

Tudom, hogy kötözködésnek tűnhet a válaszom, csak szerintem gondold meg, hogy nem lenne-e jobb egy ismerős helyen házasodni? Oda vissza is tudnál menni, míg ha esetleg az ország másik felében kötnél házasságot, akkor az esküvő helyszínére nem nagyon tudnál visszamenni.

2012. jan. 11. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bélapátfalva. Nagyon szép, itt volt az unokaöcsémék esküvője. Nagyon aranyos, pici barátságos.
2012. jan. 11. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk Kecskeméten, a Mária kápolnában volt.

Arborétumban van, fotózáshoz nagyon klassz helyszín volt.

Itt egy kis videó (elején a kápolnával):

http://www.youtube.com/watch?v=l0UwSmQlMhE

2012. jan. 12. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jan. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!