Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legromantikusab kis kápolna az országban?
Szerintem az a kápolna/templom a legromantikusabb egy esküvőhöz, ahova köt emlék. Én örültem, hogy az én templomomban lehet az esküvőnk, mert ott voltam elsőáldozó, bérmálkozó, ott hallgattam a Szentbeszédeket, ott énekelhettem a kórussal karácsonykor, húsvétkor, anyák napján stb..., egy kicsit olyan mintha hazamennék. Ott szoktam Istenhez könyörögni, ott öntöm ki neki a szívem, odaköt sok minden.
Nincs esetleg olyan templom, amihez jó emlékek kötnek? Ahova misére jársz, ott nem szeretnéd összekötni az életed a vőlegényeddel? Szerintem sokkal szebb a házasságot egy ismerős helyen megkötni, mint egy vadidegen hely, csak mert az esetleg romantikusabb.
Tudom, hogy kötözködésnek tűnhet a válaszom, csak szerintem gondold meg, hogy nem lenne-e jobb egy ismerős helyen házasodni? Oda vissza is tudnál menni, míg ha esetleg az ország másik felében kötnél házasságot, akkor az esküvő helyszínére nem nagyon tudnál visszamenni.
Nekünk Kecskeméten, a Mária kápolnában volt.
Arborétumban van, fotózáshoz nagyon klassz helyszín volt.
Itt egy kis videó (elején a kápolnával):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!