Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak ilyen helyek az országban?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Vagy más hasonló esküvői helyszínek hol vannak?
(Néztem ilyen honlapokat, de konkrétan ilyen kerteket nem igazán találtam.)
Ez csak néhány egyszerű rózsalugas. Például a kertünkben van ilyen. :-)
Esetleg kérdezz meg 1-2 arborétumot, hogy van-e náluk és lehet-e ott esküdni.
Szia!
Nekem is az arborétum ugrott be, meg a kastélykertek. Gondolom a keszthelyi (Festetics), gödöllői (Grasalkovics) kastélykertek, a virágok virágzásakor hasonlóan pompás helyszínek lehetnek.
Üdv!
Szia!
Nem reklámképp írom, de van egy olyan oldal, hogy kepguru.hu
ott kategóriák közt h tájak, és azon belül h kertek és parkok. Ha rámész az egérrel a képekre(nem kell rá kattintani) akkor nagyjából ki írja h mi hol készült. Tudom sok a kép...és sok nem is Magyarországon készült, de találhatsz olyanokat is amik igen. Szerintem érdemes nézegetni. :)
Minden bizonnyal olyan jellegű helyszínt keresel, ami természet közeli és lehetőség szerint rózsalugas is díszeleg benne. A kerttel és a zölddel, no meg a madárcsicsergéssel semmi probléma, mivel ebből több lehetőség is adódik kicsiny hazánkban, (ELTE Botanikus kertje, vácrátóti arborétum, Szidónia Kastélyszálló, soproni Fagus hotel, Lázár Lovaspark, stb. csak hogy néhányat említsek) azonban a rózsalugas létezése egy adott helyszínen az már sok mindentől függ - pl., hogy a helyi kertésznek az adott évbe van e kedve vesződni vele, vagy sem. Erre valóban rá kell kérdezni a helyszínektől. A gödöllői kastély parkját most újították föl, de a lugast sajnos onnan is kifelejtették, a fűre pedig csak golyóálló mellényben javasolt rálépni.
Persze fölmerül a kérdés, hogy hol és mikor lesz az esküvő és persze az sem elhanyagolható, hogy milyen főszerepet szántok a lugasnak és mennyi időre.
Amúgy szerintem nem elképzelhetetlen, hogy rád mosolyogjon valahol egy jóképű rózsalugas, mivel ahogy a szólás is tartja - nincsen rózsa lugas nélkül! - bár lehet, hogy az idézet nem pontos, de ahol lesz rózsa, ott lugast is találsz majd hozzá.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!