Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az országban rózsakertek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:55
1/12 A kérdező kommentje:
(Vagy parkok, ahol rózsák vannak.)
2010. febr. 22. 17:05
3/12 anonim válasza:
Székesfehérváron a Csitáry [városi] Uszoda és a Csónakázó-tó közötti területen (Tóparti Gimnázium, Csillagvizsgáló van még ott, közvetlenül) van egy rózsaliget, közepén a Csitáry-kúttal. Ha ilyesmire gondolsz.
[a térkép az uszodát jelöli]
4/12 anonim válasza:
Budafok
1223 Budapest, Park utca 2.
5/12 anonim válasza:
utóbbinak csak a neve az. élő rózsát arrafelé még nem nagyon láttam...
6/12 anonim válasza:
Győrben is van, Szabadhegyen. Amikor kicsi voltam, sokat jártunk oda, rózsák is voltak ültetve emlékszem. Rózsák tere vagy mi volt a neve...
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Várok még helyeket! :) Mert biztos sok van még. Én a szegedi arborétumban láttam gyönyörű rózsakertet, illetve debrecenben is van. De többet nem tudok. Viszont érdekel, hogy hol van még! :)
1. válaszoló: jó, jó, de Budapesten hol?
2010. febr. 22. 22:44
8/12 A kérdező kommentje:
Na, hol vannak még?
2010. febr. 25. 11:29
9/12 anonim válasza:
Szőregen minden évben megrendezik a Rózsa fesztivált, ahol rengeteg gyönyörű rózsa van. Gondolom egész évben termesztik őket.
10/12 anonim válasza:
Hello. Van a Margitszigeten, a neve is asszem Rózsakert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!