Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szervezett mar valaki eskuvot Spanyol orszagban?
Figyelt kérdés
Mi a procedura?Mire van szukseg?Csak ketten lennenk.2010. júl. 9. 13:31
1/7 anonim válasza:
A leglassúbb országot választottad ki a procedúrára.
Én ingatlant vettem, a közjegyző az adópapírt elfelejtette elküldeni a megfelelő helyre, pont egy fél éve intézem, hogy adózni tudjak, de nincs még mindig eredmény.
A spanyoloknál rengeteg ünnep van, ilyenkor ha pl. csütörtök ünnepnap, akkor azon a héten nem nagyon szeretnek dolgozni. Most meleg van, 44 fok, szerintem mozdulni sem bírnak.
Úgy tudom, hogy később honosítani is kell nálunk a házassági a. kivonatot.
Utána kellene nézni, hogy válásnál melyik ország joga szerint kell majd elválni.
Szerintem a nagykövetséget kellene megkérdezned.
2/7 anonim válasza:
Nem tenném..a barátnőm ott ment férjhez valami utazás szervező cég intézte a dolgokat..de amikor elvált ki kellett utaznia kikérni a hivatali másolatokat stb..felesleges dolog..én inkább úgy csinálnám sőt úgy is csináljuk augusztusban..hogy meg lesz Magyarországon az esküvő és a lagzi és a nászút Olaszba..visszük a ruhákat és fotózkodunk ott is..és boldogan nézzük a naplementét utána pedig a tengerparti fotókat itthon:)
3/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy nem all szandekunkban itt eskuszni,mert eppen a rokonoktol szeretnenk megszokni,mert,ha itt tartjuk,kesobb,majd jonnek a kommentek,hogy oket miert nem hivtuk meg,ha mar egyszer itt tartottuk.Hazaskent szertnenk visszaterni es majd,akkor bejelentjuk.
2010. júl. 12. 14:38
4/7 A kérdező kommentje:
Valni meg nem all szandekunkban,ha meg egyszer kulon megyunk,ugysem hazasodnek ujra soha tobbe.
2010. júl. 12. 14:40
5/7 anonim válasza:
Sosem tudhatod, senki nem úgy megy férjhez, hogy majd egyszer elvált leszek stb..én sem úgy mentem férjehez azt hittem örökre szól..de hét év elég volt és vége lett..nem tudhatod mit hoz a jövő..akkor azt mondtam én is, hogy soha többéé..de igaz a mondás soha ne mondd azt, hogy soha...most lesz a második esküvőm és ezt is úgy kötöm mint az elsőt.."egy életre" elvileg...
6/7 A kérdező kommentje:
En hiszek a hazassagban,es a parom is.Lehet,hogy naivan hangzik,de bizom bennunk.Tudom,hogy sikerulni fog!Barki, barmit allithat,en igy gondolom.
2010. júl. 13. 12:55
7/7 A kérdező kommentje:
Mar 6 eve egyutt vagyunk.Eleinte sokat veszekedtunk,de mar tulleptunk ezen az idoszakon.A lenyeg,hogy jol megertjuk egymast es,ha ezt sikerul megtartani,akkor nincs,ami elvalasszon minket.Megertunk a hazassagra,most is olyan mintha hazasok lennenk,csak papir nelkul.
2010. júl. 13. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!